Irmantas_Danas 134 Parašė Balandis 1, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Irmantas_Danas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiųlymas būtų toks, kad padarytumėt, kad eitų adminams įlipti į bet kokio darbo masiną ir išmestų lentelę su pasirinkimais sunaikinti, sutaisyti, rodytų kas paliko mašina nesunaikinęs. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų didesnė tvarka serveryje, nesimėtytų mašinos darbinės visur. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Yagami_Light 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svolochi_Barkus 58 Parašė Balandis 1, 2016 Na tikrai sutinku su šiuo pasiūlymu, bet man atrodo jiems ir dabar eina sunaikinti visas darbines tr. priemonęs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Irmantas_Danas 134 Parašė Balandis 1, 2016 Na tikrai sutinku su šiuo pasiūlymu, bet man atrodo jiems ir dabar eina sunaikinti visas darbines tr. priemonęs Tai, kad bandai įsėsti į kito darbo mašina ir neina, rašo jūs negalite vairuoti šios tr. priemonės ir t.t. Eitų bent atsisėsti tai galėtum greitai /boom komandą panaudoti, bet neleidžia net atsisėsti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Yagami_Light 89 Parašė Balandis 2, 2016 Už nes būna tokiu atveju, kad važiuoji ir būna su gaisrininku mašina užtvertas kelias aišku čia yra mechaniku darbas bes jie ne visada būną prisijungę. Irmantas_Danas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Kie 21 Parašė Balandis 2, 2016 Aš prieš, kam reikia tokių dalykų ? Dabar yra galima atskiro darbo mašinas atstayti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Riidazz 21 Parašė Balandis 2, 2016 Prieš, nes gali įlipti g ir laisvai parašyti /boom komandą, tai taip kad nereikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Balandis 3, 2016 Ant keletos darbinių neina g ir nesubūminsi šita idėja pravers aš už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose