Lucas_George 103 Parašė Balandis 2, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lucas_George 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė : Rokas_Tevs 3. Už ką buvote užtildytas : Tipo už " įžėidinėjimus " aš ji pirmas užmutinau o jis iš kerštro man. 4. Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą : Fotke yra Rokas_Tevs kaip užmutino mane už nk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_tevs 37 Parašė Balandis 2, 2016 Tu mane pavadinai tai gavai ir pats ir mute anketoje yra 2 ss o ne sitas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_tevs 37 Parašė Balandis 2, 2016 (redaguota) + toks nemoksa esi kad ss savo nemoki net pasidaryt ??? Narys gauna įspėjimą už dvigubą pranešimą. Redaguota Balandis 2, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_George 103 Parašė Balandis 2, 2016 Tu mane pavadinai tai gavai ir pats ir mute anketoje yra 2 ss o ne sitas 1 + toks nemoksa esi kad ss savo nemoki net pasidaryt ??? Nefreepostink mažvaiki. Nesimato kaip tave pavadinau papeikimas dar pareina tau mažvaiki. :DD + savo pamiršau pasidaryti tai tavo matosi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_tevs 37 Parašė Balandis 2, 2016 (redaguota) Nefreepostink mažvaiki. Nesimato kaip tave pavadinau papeikimas dar pareina tau mažvaiki. :DD + savo pamiršau pasidaryti tai tavo matosi. pavadinai verksniu jei tu aklas ir nematai imgur zinuciu istorijos ss padariau tokiam *Įžeidimas* kaip tu Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus; Redaguota Balandis 2, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_George 103 Parašė Balandis 2, 2016 (redaguota) pavadinai verksniu jei tu aklas ir nematai imgur zinuciu istorijos ss padariau tokiam atsilikusiam kaip tu *Įžeidimas* pakviesk į skype: el.level Nuo kada verksnys įžėidimas? Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus; Redaguota Balandis 2, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Irmantas_Danas 134 Parašė Balandis 2, 2016 (redaguota) Čia tas Lucas typo serverio geručiukas.. Bausti. Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Balandis 2, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_TevsS 17 Parašė Balandis 2, 2016 *Įžeidimas* pakviesk į skype: el.level Nuo kada verksnys įžėidimas? Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus; Dekui uz skype greitu metu intiko neturesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Balandis 2, 2016 Užtildymo anketa rasi čia, Atitildytas nebūsite. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose