Tadas_Bass 176 Parašė Balandis 2, 2016 Sveiki taigi nusprendžiau vėl pakurti avatarų, taigi naudokit, ir t.t. 5 LIKE UPDATE Armani_Original Garreth Jeremy Santos 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Morrelo 46 Parašė Balandis 2, 2016 Visi beveik matyti.Bet spaudžiu žalią ir lauksiu update. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tavo_Velnias 0 Parašė Balandis 3, 2016 Sveikas pats turiu šituos visus avatarus jie ira paplatinti -*-.** Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Balandis 3, 2016 Paplatinti galiu visų stock bei viską čia patalpint kad jie mano daryti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Balandis 3, 2016 šiaštas avataras gražiausias ^^ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Balandis 3, 2016 Padaryk ką nors su gang užmečiau patinka tikiuosi sulauksim kito updeito. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Balandis 4, 2016 Atsibode kazka naujo reiktų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valera_Meladze 5 Parašė Balandis 4, 2016 nu karoce visai notbad pasakyceu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
jason frost 58 Parašė Balandis 25, 2016 Nu neblogai tik jo stock'ai matyti, bet vistiek lauksime kaš ko naujo . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Balandis 28, 2016 Na man asmeniškai labai patiko šie avatarai , žiauriai fainūlkos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 19, 2016 Šaunus avatarai labai gražūs man patiko. Gerai, kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose