Marius_Glad 3 Parašė Vasaris 12, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Marius_Glad • Kokios pagalbos jums reikia ?: Mane Apgavo Deivid_Smith • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Video.. + hackino aivaro mokejimai.lt accountą http://youtu.be/gF8jvBDORYI Part 1 ! Jei nerodo tai dar neįkeltas vid ! šitas pacukas iš youtube išmokęs vogt database tai prisihakines visokiu tasku kred visur.. jis visur baninamas.. http://youtu.be/dW9ktEc90uc PART 2 Noriu kad žaidėjas butu užblokuotas už Isilaužima i mokejimai.lt aivaro paskyra !!!!!!!! Redagavau kad pakeičiau savo nick nes tašku noriu į tą nick ) Pirksiu unban ) Arnis_Selfie Jeremy_Warning. 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Vasaris 12, 2015 sw pacanai esu pakistano hakeris, hakinu bandeles macdakuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny_Torreno 2 Parašė Vasaris 13, 2015 Ir kaip taip pasitikėt žmonėmis galit aš nesuprantu... Gerai čia tave ant euru nuleido. Ragas tau nuo tėvu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Glad 3 Parašė Vasaris 13, 2015 Taškus permeskit į Paskyra nicku Glad_Turtas. o žaidėja BAN serverįje už apgudinėjimą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Glad 3 Parašė Vasaris 13, 2015 (redaguota) Persigalvojau Taškus i paskyra Marius_Glad Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); (Doublepost) -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 15, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alvydas_Audine 97 Parašė Vasaris 13, 2015 Bet tu Mariau galvok omg... Tu ant žaidimo tiek leidi tau tų pinigų negana ? Aš tavęs neapgavau nuotraukas turiu jog savo 50 Milijonų gavai O vat dabar tave tai tikrai apgavo. Deividai tu dar šiuose video drysti sakyti jog aš svolačius ir papeikimą man rašyti Tu sažinės bent šiek tiek jau turėk ...Mariau patarimas nebepirk serverio daiktų ar lt argi tau dievas proto nepadovanojo ?? Matai jog apgavikai čia visi tai kodėl dar siunti. GG WP Vyre tėvas tave nukals. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_As 0 Parašė Vasaris 13, 2015 *cenzūra* doneitinimo bomba labai gera Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Vasaris 13, 2015 Bet tu Mariau galvok omg... Tu ant žaidimo tiek leidi tau tų pinigų negana ? Aš tavęs neapgavau nuotraukas turiu jog savo 50 Milijonų gavai O vat dabar tave tai tikrai apgavo. Deividai tu dar šiuose video drysti sakyti jog aš svolačius ir papeikimą man rašyti Tu sažinės bent šiek tiek jau turėk ... Mariau patarimas nebepirk serverio daiktų ar lt argi tau dievas proto nepadovanojo ?? Matai jog apgavikai čia visi tai kodėl dar siunti. GG WP Vyre tėvas tave nukals. Waat Audine? Kokį svolačiai kokie papeikimai, ką tu čia garuoji? Skype chatai fake'inti, nieko jis man nesiuntė. Ramex. Kur kažkokie įrodymai? random skype chatus ir aš galiu pamėtyt, fsio laisvas *cenzūra*čnykas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aiva_Bicas 37 Parašė Vasaris 13, 2015 Pas mane vonios kambary 2 skaitliukai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Flip 2 Parašė Vasaris 13, 2015 Aiva stume xdddddddddddddddddddddddddddddddddddd e gal doneitini rimtai? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armandis_Green 20 Parašė Vasaris 13, 2015 Į mokėjimai.lt paskyrą įsilaužė... :DD Šitas labiausiai prajuokino... Atsitrauk tu nuo to kompo vaikas, stopudovai jau galvoi varškė plaukioja :| Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Glad 3 Parašė Vasaris 13, 2015 Armandi duok skype pažėsim kas vaikas ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Vasaris 13, 2015 Mldc Deivi,bus vaikui pirkt kito projekto acc :DTaip ir toliau seniuk ^^ P.S Ale žiūriu gerą doneiterį radai,y didelį pliusą išėjai xD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tvinkis_Vinkis 4 Parašė Kovas 24, 2015 Nesuprantu kai pjūs galitpasitikėti žmonėm dar svetimais Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose