Georgi_Vegas 2 Parašė Balandis 3, 2016 0.1 Informacija apie mane1. Mano tikrasis vardas bei amžius:Kęstutis 18 metų2. Miestas, kuriame gyvenu:Lietuva Klaipėda/Scotland3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai):---- 4. Mano pomėgiai, hobiai:Futbolas,Motociklai5. Mano broliai, seserys:Sesuo,brolis 6. Mano ateities planai:Susikurti gražia šeimą 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data:2016-03-30 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje:Kansaras_Bumer1.3 Mano serverio suradimo istorija (Kur, kaip suradote):Reklamino kažkas1.4 Mano pasiekti pasiekimai:Nieko gero beveik1.5 Mano ateities tikslai serveryje:Gauti nors direktorių 0.3 AŠ 1.1.1 Mano nuotrauka:1.1.2 Mano nuotraukos komentaras:Po kaire Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Slumpexs 3 Parašė Balandis 3, 2016 Labas Kęstuti,o aš dar tau sakiau 14metų xd,sėkmės tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Master_Bmw 3 Parašė Balandis 3, 2016 Sveikas Kestai ,sekmės serveryje ,bei gyvenime ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Georgi_Vegas 2 Parašė Balandis 3, 2016 Labas visiem,malonu ir man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domse_Mario 34 Parašė Balandis 12, 2016 (redaguota) sveikas malonu susipažinti, sekmės tau Forumo narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Balandis 15, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose