Benja_Quatro 21 Parašė Balandis 3, 2016 0.1 Informacija apie mane1. Mano tikrasis vardas bei amžius:Marius, 2001 - 04 - 22 (14m)2. Miestas, kuriame gyvenu:Mažeikiai.3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai):FB: Marius Čepasa, SKP: marius.benja 4. Mano pomėgiai, hobiai:Užsiiminėju motociklų perinkimu, patinka jais važinėti, stovyklauti gamtoje, žaisti su kompiuteriu.5. Mano broliai, seserys:Turiu seserį 7metai, Rugilė. 6. Mano ateities planai:Gyvenu dabartinimi, bet mano ateitis garantuoju bus puiki. 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data:Su šiuo vartotoju prieš keturias dienas. 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje:Benja_Quatro1.3 Mano serverio suradimo istorija (Kur, kaip suradote):Nuo startos žaidžiau, su kitu vartotoju.1.4 Mano pasiekti pasiekimai:Surenos pavaduotojas.1.5 Mano ateities tikslai serveryje:Galbūt pasiekti pavaduotoją, darbų srityje. 0.3 AŠ 1.1.1 Mano nuotrauka:http://www.part.lt/perziura/a038e861f55c6a6cc87b19b0275d890140.jpg1.1.2 Mano nuotraukos komentaras:Če šeipsau Tas su melynais batais. Abraomas_Weed Eco_Martiz Nojus_Relax 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Georgi_Vegas 2 Parašė Balandis 3, 2016 Sveikutis,malon.Sėkmės žaidime ir gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojus_Relax 6 Parašė Balandis 3, 2016 Sveikas, Mariau, malonu susipažinti. Sėkmės gyvenime ir žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Naik_Fors 5 Parašė Balandis 3, 2016 (redaguota) Sveikas. Sekmės žaidime bei gyvenime. Narys gauna žodinį įspėjimą už; • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Balandis 4, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eco_Martiz 1 Parašė Balandis 3, 2016 Zdarova Benja, oij Mariau.. Netikiu kad tau 14 metų, bet tiek to. Sėkmės vierche real life and game. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Balandis 3, 2016 Sveikas Mariau, malonu susipažinti, sėkmės žaidime , bei realiame gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ganja_Wayne 184 Parašė Balandis 3, 2016 Sveikas Mariau ,malonu susipažinti sėkmės tau žaidime ,bei realybėje! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nike_Shadow 1 Parašė Balandis 3, 2016 Sveikas, bendravardi! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Balandis 3, 2016 Sveikas Mariuk sėkmės tau serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Balandis 3, 2016 :DDD alekek Ne, ne jei rimčiau malonu susipažinti dar kartelį, bei sėkmės tau žaidime ir realiame gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jocker_Weed 21 Parašė Balandis 3, 2016 Dar vienas rimtas bakurėlis če perejo iš šudservio . Zdarowa Pussy Destroyer sėkmes žaidime ir gyvenime xdd Benja_Quatro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erika_Damn 3 Parašė Balandis 3, 2016 Labas Mariau. šaunu, kad pasirinkai si serverį! Sėkmėsz Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Gta 141 Parašė Balandis 11, 2016 Sveikas, Mariau, malonu susipažinti. Sėkmės gyvenime ir žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Driftas 108 Parašė Balandis 11, 2016 Svx Benja kitaip Mariau sėkmės serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domse_Mario 34 Parašė Balandis 12, 2016 sveikas malonu susipažinti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Benja_Quatro 21 Parašė Balandis 12, 2016 Sveiki, man irgi malonu susipažinti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Balandis 12, 2016 marozas stpdv visi tavęs bijo. :DD zdarova. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
West'Garning 40 Parašė Balandis 13, 2016 Sveikas, Malonu susipažinti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Heat 2 Parašė Balandis 14, 2016 Sv Mariau. Matau rimtas esi Sėkmės tau čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose