Linch_Vercat 27 Parašė Balandis 3, 2016 0.1 Informacija apie mane1. Mano tikrasis vardas bei amžius:Esu Gedas, man 15m..2. Miestas, kuriame gyvenu:Miestas kuriam augau ir gyvenu Vilnius3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai):Skype-pikachukas 4. Mano pomėgiai, hobiai:Mano didžiausias hobis yra BMX dviračiai.Aš jais domiuosi,važinėju.5. Mano broliai, seserys:Turiu sese jai 23m. 6. Mano ateities planai:Planu jokiu, tik svajones tapti Pro Bmxeriu. 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: 2016/03/25 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje:Linch_Vercat1.3 Mano serverio suradimo istorija (Kur, kaip suradote):Man ji parekomendavo draugas iš kito projekto. Iš pradžių galvojau, kad čia bus eilinis,niekuo nesiskiriantis real-life serveris, bet kai užėjau ir pažaidžiau taip užkabino ir pradėjau žaist.1.4 Mano pasiekti pasiekimai:Kadangi žaidžiu tik 7 dienas tai vienintelis pasiekimas yra, kad esu DPD kurjerių darbe 1.5 Mano ateities tikslai serveryje:Išbandyti save visuose darbuose. 0.3 AŠ 1.1.1 Mano nuotrauka:http://imgur.com/2vphHLd1.1.2 Mano nuotraukos komentaras:Paskutine mano FB profilio foto Artur_Afganistan 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Balandis 3, 2016 Sveikas malonu kad prisistatei sėkmės tau čia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Balandis 3, 2016 Sveikas Gedai, malonu susipažinti,sėkmės žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erika_Damn 3 Parašė Balandis 3, 2016 Labas Gedai. Smagu, kad prisistatai. Sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aaron_Wilson 16 Parašė Balandis 3, 2016 Smagu matyti, jog pradėjome žaisti tą pačią dieną šiame serveryje, o dabar mes bendradarbiai. Malonu susipažinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Master_Bmw 3 Parašė Balandis 3, 2016 Sveikas malonu susipažinti sekmės žaidime ir gyvenime ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domse_Mario 34 Parašė Balandis 12, 2016 sveikas malonu susipažinti, sekmės tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose