Gerardas_Kawaii 191 Parašė Gruodis 30, 2014 Sveiki,sukūriu Random snap temą kadangi daug kas turi savo modifikacijas ir jas nori parodyti. Taisyklės: Modas turi būti nufotkintas su ENB gali būti naudotą PS (photoshop) Toliau taisyklių nėrą. Saiyan Darrel_Johnson Ignas Bandito 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Gruodis 31, 2014 Saiyan Ignas Bandito Darrel_Johnson 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Elson. 3 Parašė Gruodis 31, 2014 Maniškis snap'as. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Gruodis 31, 2014 Maniškis snap'as. Waterfix'ą bent įsirašytum kad vanduo ne taip kraupiai atrodytum,ir bent man ENB kažkoks baisus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Elson. 3 Parašė Gruodis 31, 2014 Waterfix'ą bent įsirašytum kad vanduo ne taip kraupiai atrodytum,ir bent man ENB kažkoks baisus. Tai čia iš senesnių nuotraukų, dabar viskas kitaip atrodo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Gruodis 31, 2014 Tai čia iš senesnių nuotraukų, dabar viskas kitaip atrodo Bet tai kartais čia ne GTA IV:SA ? Nes man GTA IV grafikas primina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Gruodis 31, 2014 Dirbu prie chuligankės,kol kas nieko blatno nepadariau,tik pakeičiau ratus ir įdėjau dropą. Toliau progresą dėsiu čia Ratus bent paedink nes dabar negražus kažkokie Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Gruodis 31, 2014 Naujas ENB+CAR+COLORMOD Lukas Front 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Elson. 3 Parašė Gruodis 31, 2014 Naujas ENB+CAR+COLORMOD O tu pasidaręs AA3 ( ANTI ALIASING 3 ) ? Dar vienas snap; Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Gruodis 31, 2014 O tu pasidaręs AA3 ( ANTI ALIASING 3 ) ? Dar vienas snap; Nea :/ Ir taip kažko mažas FPS. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Elson. 3 Parašė Gruodis 31, 2014 Nea :/ Ir taip kažko mažas FPS. Su AA3 geriau atrodo, o kiek pas tave FPS būna ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Gruodis 31, 2014 Su AA3 geriau atrodo, o kiek pas tave FPS būna ? 20-30 bet 30 sunkiai pasieke..Nors kol windows'ų neperašiau tai su ENB budavo 20-40 ir daugiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Elson. 3 Parašė Gruodis 31, 2014 20-30 bet 30 sunkiai pasieke..Nors kol windows'ų neperašiau tai su ENB budavo 20-40 ir daugiau. pas mane laikos ~ 100 FPS, kai būni kur ~ 150 žmonių bei turi gerų modu tai FPS numuša iki ~ 50 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Gruodis 31, 2014 pas mane laikos ~ 100 FPS, kai būni kur ~ 150 žmonių bei turi gerų modu tai FPS numuša iki ~ 50 Pas mane pc gi ne monstras blyn Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Gruodis 31, 2014 O tu pasidaręs AA3 ( ANTI ALIASING 3 ) ? Dar vienas snap; Bemwo ratai ;D Darrel aš įkėliau chuliganke su stock ratais. t.y BMW ratais Saiyan Darrel_Johnson Ignas Bandito 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Gruodis 31, 2014 Isiamžinau su chuligankė nauja Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Gruodis 31, 2014 Isiamžinau su chuligankė nauja Kas tavo grafikoms :? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Gruodis 31, 2014 Kas tavo grafikoms :? Jeigu dėl vandens tai čia ENB efektas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Gruodis 31, 2014 Degalų pritrukom :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Gruodis 31, 2014 Varysma su chebra mergu kabint Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Gruodis 31, 2014 MAX SETTINGS (IŠSKYRUS REZ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Gruodis 31, 2014 MAX SETTINGS (IŠSKYRUS REZ) Pasilikau tik AA3 nors ir taip mažas fps.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jean_Paul 29 Parašė Sausis 2, 2015 Kokybė nelabai gera, bet šeip normalus yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 3, 2015 Dėką,Aivio (Toxic),išmokė tvarkingai nufotagrafuoti modus Mano E39,iš rusiškų numerių į lietuviškus pakeičiau yeay :3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_Morrello 112 Parašė Sausis 4, 2015 Draugelio aparatas, pavogiau ir nupyškinau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose