Chase_Moreno 1 Parašė Balandis 4, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė : Chase_Moreno Kokios pagalbos jums reikia : Dėl supergames. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Gavau pakvietimą į supergames ir neleidžia prisijunkti rašo " Ši svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio www.supergames.lt naudojamas nepalaikomas protokolas." Ką daryti? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivydas_Summer 10 Parašė Balandis 4, 2016 Kokį internetą naudoji? Bandyk per kitą internetą gal naudoji kokį IP changeri todėl tau neleidžia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Chase_Moreno 1 Parašė Balandis 4, 2016 Kokį internetą naudoji? Bandyk per kitą internetą gal naudoji kokį IP changeri todėl tau neleidžia. MEZON internetas, ne nenaudoju jokių ip changeriu tik dinaminis ip gal dėl to? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colinas 243 Parašė Balandis 4, 2016 Manau kompui jau pizdiec, reiks pirkt nauja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Chase_Moreno 1 Parašė Balandis 4, 2016 Manau kompui jau pizdiec, reiks pirkt nauja. kodėl?? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivydas_Summer 10 Parašė Balandis 4, 2016 MEZON internetas, ne nenaudoju jokių ip changeriu tik dinaminis ip gal dėl to? Gali ir dėl to būti pas mane išorinis IP tai nekyla jokių bėdų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gregory_Mercanti 13 Parašė Balandis 4, 2016 Pas mane irgi išorinis,nežinau pabandyk per kita narašykle, man taip būvo per Mozila neveikia per google chrome veikia. arba gal blogas pakvietimas būvo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Chase_Moreno 1 Parašė Balandis 4, 2016 Pas mane irgi išorinis,nežinau pabandyk per kita narašykle, man taip būvo per Mozila neveikia per google chrome veikia. arba gal blogas pakvietimas būvo. Parsisiunčiau "opera mini" ir ta pati rašo " Ši svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio www.supergames.lt naudojamas nepalaikomas protokolas. Programa ir serveris nepalaiko bendrojo SSL protokolo versijos arba šifruotojo programų komplekto. Taip gali nutikti, kai serveriui reikia RC4, kuris nebėra saugus." Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Balandis 4, 2016 atsisiusk KiberGhost ip changeri ten labai lengva juo naudotis man irgi taip yra man todėl kad uzbanino bet veiks ir tau kai pasikeisi ip'a. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Balandis 11, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose