Andrius_Minster 0 Parašė Balandis 5, 2016 0.1 Informacija apie mane1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Andrius 17 m.2. Miestas, kuriame gyvenu:Kaunas3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): skype: puniz1599 4. Mano pomėgiai, hobiai: buti tarp draugų5. Mano broliai, seserys: 1 brolį ir 1 sesę 6. Mano ateities planai: labai daug turiu 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: 2016-04-05 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Minster1.3 Mano serverio suradimo istorija (Kur, kaip suradote): Draugas pakvietė žaisti1.4 Mano pasiekti pasiekimai: neturiu1.5 Mano ateities tikslai serveryje: smagiai praleisti laiką 0.3 AŠ 1.1.1 Mano nuotrauka: 1.1.2 Mano nuotraukos komentaras: nelabai norėčiau dalintis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Master_Bmw 3 Parašė Balandis 5, 2016 Sveikas malonu supažinti sekmės žaidime ir gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Balandis 5, 2016 Sveikas malonu. Sekm4s projekte linkiu siekti užbrėštu tikslų!. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Balandis 5, 2016 Nėra nuotraukos, blogas temos pavadinimas. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose