Velnelis Camel 830 Parašė Vasaris 13, 2015 Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Velnelis_Camel ✔ Koks tai pasiūlymas: Serverio Topai ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Idėja nera nei sena, nei nauja. Tiesiog idomu yra pasižiūrėti kas serverio turtinguolis, ar kas turi didžiausią algą ir tt. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Žaidėjai turės del ko lenktyniauti ar pnš. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): - Colinas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Vasaris 13, 2015 Aš tikrai už šitą įdėją. Tikrai praversų top'ai kas ko nors daugiausiai yra pasiekę būtu visai įdomu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Vasaris 13, 2015 Nu seip matau sita ideja jau trevia gal. Bet as jau ja parases senai.. na bet vistiek uz. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Vasaris 13, 2015 Sakau už nes tikrai idomu kas ka turi pažiurėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Vasaris 13, 2015 Man rodo panaši ideja jau yra, arba aš klystu. Bet šiaip už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alan_Hill 31 Parašė Vasaris 13, 2015 Tikrai už, būtų įdomu sužinoti top žaidėjus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fedia_Damnas 104 Parašė Vasaris 13, 2015 Rašiau šią idėją, tikrai už, įdomiau žaisti, kai gali varžytis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras 3.658 Parašė Vasaris 13, 2015 Atnaujinimams tai bus padaryta. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose