Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pofka_Pildyk history.

Pofka_Pildyk

Rekomenduojamas pranešimas

 

Taigi pasakojimą pradėsiu linksma daina. Būtų smagu ,jeigu skaitydami mano istoriją įsijungtumėt šią dainą. Taigi čia sudėsiu visą savo širdį ir labai norėčiau ,kad skaitytumėt viską iki galo. Gal serveryje ir esu naujokas ,bet samp'e tai tikrai ne. Todėl išsipasakosiu ,išsiliesiu ir manau ,kad jums patiks. Peace  ^_^

 

[1.1] Slapyvardžio istorija

 

Taigi apie slapyvardžio istoriją šiame serveryje neturiu ko labai daug papasakoti. Tiesiog mano vardas realybėjė yra Povilas (malonu susipažinti) ir negalvokit ,kad mano mobiliojo ryšio operatorius yra "Pildyk" ,tiesiog ant stalo po ranka buvo "Pildyk" kortelė ir taip prilipo mano pravardė Pofka ir kortelė Pildyk taip ir gavosi mano nick'as Pofka_Pildyk.

 

[1.2] Šiek tiek apie save

 

Kaip ir minėjau mano vardas Povilas. Gyvenu miestelyje kuriame gyvena ,nei daug ,nei mažai ~18 tūkstančių gyventojų (jeigu kam įdomu kokiame AŽ). Man yra 15 metų, laisvalaikiu "radinu" tai yra važinėju BMX dviračiu. Žaidžiu krepšinį, mėgstu sportuoti taipogi nemažą laiko dalį skiriu kompiuteriui. Daugiausiai žaidžiu sampą, taipogi užsiimu programavimu arba palaikau socialinį gyvenimą. Kuriu filmukus Yuotube (numesiu vieną iš video). Ir tiesiog gyvenu tokį gyvenimą koks man patinka. 

 

[1.3] Pirmi žingsniai sampe.

 

Sampą pradėjau žaist 2010 metais ,galbūt tai nėra labai seniai garantuoju ,kad yra žmonių kurie sampą žaidžia kur kas ilgiau ,negu aš, tačiau sampas man buvo tas žaidimas į kurį sudėjau visą save. Ir būdamas žalias dažniausiai žaisdavau FR serveriuose, nes nebūdavo jokių kitų serverių apart (sa*g), kuriame žaidžiau, bet iš pradžių nepatiko. Tai galima sakyti ,kad sampą žaisdavau tik tam ,kad smagiai praleisti laiką ,o ne kažką jame siekti ,nes tais metais Real - Life serveriai dar nebuvo labai populiarūs. Galbūt atrodo buvo dar toks kaip lr*. Tačiau manęs tokie dar nekabino.

 

[1.4] Bandymas kabintis į real - life serverius.

 

Taigi užsiregistravau pirmąjame real life serveryje ir bandžiau kažko siekti. Iš pradžių nepavyko ,nes buvau "nevykėlis" nemokėjau naudotis forumu, net nepatekdavau į darbus su pakvietimu ir teko leavinti nusipirkus vipą ir adminą  :lol: Taigi bandymas kabintis į roleplay serverius galima sakyti buvo sudegęs blynas  :lol: 

 

[1.5] Pirmasis darbas su pakvietimu.

 

Taigi su draugu jau pajautėme ką reiškia turėti daugiau xp ,negu kiti. Draugas atrodo tokį dalyką kaip "Emigracija" abu emigravome ir patekome į darbą su pakvietimu ,kad ir kaip kvailai skambėtų draugas "prasiuntė" žinučių ir abu praslydom. Ir direktorius prarado postą po 2 darbo dienų  :lol:. Tačiau tai buvo neįkainuojama patirtis mums abiems ,draugui gal labiau piniginė patirtis ,kad negalima siųsti tokių žinučių norint patekti į "dušmanus"  :lol: Taigi padirbome taksi ir nusprendėmė kažko siekti daugiau taip ir pradėjau savo kelionę tokiuose serveriuose.

 

[1.6] Antrasis darbas su pakvietimu ir bandymas prasimušti

 

Taigi antras darbas buuuvooo : medikai. Taip būtent medikai. Įsidarbinom su draugu ir galvojom nuo ko pradėti. Aš sugalvojau ,kad visų pirma reikia daryti tokį dalyką kaip imti iškvietimus  :lol: Pabandėm pavyko pasikėlėm antrą rangą ir draugą išmetė už iškvietimų buginimą iki šiol nežinau su kuom jis juos bugino  :ph34r: Nes abu draugų sampe neturėjom anei vieno. Aš pasikėliau antrą rangą ir tesiau kelionę darbuose.

 

[1.7] Trečias rangas ir t.t.

 

Bėgo dienos, mėnesiai, o aš vis dar dirbu medikuose. Pasikeitė direktorius ir kai į valdžią atėjo toks Mantas medikai pasikeitė ir aš tiesiog palikau tą darbą galima sakyti su ašaromis akyse. Dar ir dabar tas Mantas žaidžia tame serveryje ir mes vis dar palaikome ryšius per skype programą  B) Tačiau prieš palikdamas medikus padariau didelę klaidą.

 

[1.8] Klaidos padarymas

 

Vos palikus medikus tame serveryje atsirado įgaliotiniai. Ir aš palikau medikus ,o juk tai galėjo būti mano karjeros pradžia.. Ech gaila ,tačiau nieko medikuose pasiekti nepavyko apart aukščiausio rango. Sudėjau į medikus visus savo žaidimo pinigus t.y pildžiau darbo fondą. Padaręs šitą klaidą supratau ,kad reikia laikytis ir nepasiduoti tokiems dalykams kaip (direktoriaus kaita, nesutarimai ir t.t).

 

[1.9] Antras rimtas darbas.

 

Pajutau ,kad galiu būti puikus teisėsaugininkas ir užpildžiau į policijos departamentą. Gaila ,kad nepavyko patekti ,tačiau kitas kartas jau buvo sekmingesnis, padariau gal 4 klaidas apklausoje teamspeak'ę, tačiau patikau direktoriui ir praslydau. Dirbau, rinkau baudas, gaudžiau bėglius ir per kelis mėnesius pastebėjau ,kad puikiai sekasi ir po truputį įsibėgėjau pasiekdamas vis aukštesnes pareigas, o kalendorius jau rodė 2012 metus.

 

Taigi laukiu nuomonių ar norite pratęsimo. Nepagailėkit "patinka".

 

Mano yuotube filmukas : 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šaunu, kad nepatingėjai sūkurti blogo. Sekmės žadime, jei reiks pagalbos kreipkis  ;)

Ačiū tau. Taip būtinai ,jeigu tik prireiks kreipsiuos, bet stengiuosi viską pats išmokti. Norėčiau nuomonių ar pildyti ,nes istorijos tikrai daug, bet dabar truputėlį mokslai spaudžia. Savaitgalį tikrai papildyčiau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.