The_David 16 Parašė Balandis 7, 2016 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė : The_David Kokios pagalbos jums reikia : Dėl crash'o. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Įjungiu GreenSide.lt serverį, ten aišku pradeda krauti, bet neužkrovus išmeta crash'ą. Tai vat bandnžiau per instaliuoti Gta San Andreas, Samp. Bet nieko. Vis tas pats. Tai va kam buvo nutikusi panaši situacija prašau atsakykit ir padėkit. Būsiu labai dėkingas. Redaguota Balandis 7, 2016 The_David Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aaron_Wilson 16 Parašė Balandis 7, 2016 Man taip pat taip būna,bet tik kartais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_David 16 Parašė Balandis 7, 2016 O tai kaip susitvarkei? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Abraham_Lincoln 757 Parašė Balandis 7, 2016 Sveikas siūlau šitą išbandyti būdą gal padės Pirmiausiai ką tau reiks padaryti tai atsidaryti My Computer > Antra turėsi suieškoti šitokią papkę > Trečią turėsi ištrinti šitą failiuką > Ketvirtą galėsi jungtis į žaidimą ir džiaugtis žaidimu John_Tevas The_David 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_David 16 Parašė Balandis 8, 2016 Smoke_Piktas dėkui, kad daliniesi kaip galima susitvarkyti, bet aš susitvarkiau kitokiu būdų. Tad galit rakinti temą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aaron_Wilson 16 Parašė Balandis 8, 2016 Smoke_Piktas dėkui, kad daliniesi kaip galima susitvarkyti, bet aš susitvarkiau kitokiu būdų. Tad galit rakinti temą. Galėtumėte ir pasidalinti kaip susitvarkėte. gta.sa.set tik restartina optionus visus į default.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Abraham_Lincoln 757 Parašė Balandis 8, 2016 Galėtumėte ir pasidalinti kaip susitvarkėte. gta.sa.set tik restartina optionus visus į default.. Sveikas nežinau turėtų šitą pamoka padėt Video nemano bet, jeigu tau taip yra tai turėtų padėt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Balandis 11, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose