Velnelis Camel 830 Parašė Vasaris 13, 2015 Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Velnelis_Camel ✔ Koks tai pasiūlymas: Platforma ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kai dirbi platformoi ir reikia nunešti 45 skardines ir tu gauni ten jau max sumą. Tai galėtumet padaryti jei nuneši 65 tave paleidžia ir gauni tuos 8500 E. Nes dabar nuneši 45 ir tau lieka dar 20 min. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Sutaupai laiko. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): - Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Agnius_Red 0 Parašė Vasaris 13, 2015 Aš tikrai už tokia idėja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
»Soprano 5 Parašė Vasaris 13, 2015 Ne sakyčiau neišleistu o duotu daugiau pinigu tarkim už 70~80 10k Narko_Baranis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Vasaris 13, 2015 uz tikrai, nes jei sunesioji, tai tiesiog nevarke laukti toliau, nes nieko papildomai negauni. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stefan_Persson 24 Parašė Vasaris 13, 2015 Mano manymu, nedaug kas ir išnešiotu 65 dėžes, kadangi tai beveik neįmanoma. Na o mintis manau tokia dviprasmiška Už/Prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colinas 243 Parašė Vasaris 13, 2015 Stefan_P įmanoma buvau 70 dėžes nunešęs Padarykit taip nuneši 60 dėžių ir duoda 10k ir iškart tave paleidžia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Vasaris 13, 2015 Už, kadangi tikrai būtų žymiai didesnė proga užsidirbti daugiau pinigų. Colinas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Din 15 Parašė Vasaris 14, 2015 Už, Tikrai būtų žymiai geriau, nes dabar laukti tas apie 20min tai nekaška Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose