Frozen_Inferno 0 Parašė Balandis 11, 2016 Sveiki, nemėgstu rašyti ilgų tekstų, bet pabandysiu trumpai prisistatyti. Mano vardas Vilius, pravardė Vylienas, man 14metų [2001-11-06], gyvenu Kuršėnuose, mokausi. Laisvalaikį leidžiu su draugais arba prie kompiuterio. Šiuo metu nelankau jokių burelių kadangi neturiu daug laisvo laiko, nes esu aštuntokas ir greit prasidės standartizuoti testai... Turiu vieną sesę, bei katiną vardu Ogis. Serveryje pradėjau žaisti nesenai todėl dar daug ko nepažystu, bet manau susibendrausim normaliai. Jei kalbant apie mokyklą tai jos labai nekenčiu ir laukiu kol baigsiu 8-ntą klasę ir pereisiu į naują mokyklą. Tai va manau tiek, nes kaip minėjau nelabai moku rašyti ilgų tekstų... Na bet dar parašiau pora dažniausiai manau užduodamus klausimus.0.1 - Koks tavo sesės vardas?; Mano sesės vardas yra Gabrielė.0.2 - Koks tavo gyvenimo tiklas?; Mano du pagrindiniai gyvenimo tikslai yra: pabaigti mokslus, sukurti šeimą.0.3 - Kokie tavo privalumai?; Susipažink, sužinosi.0.4 - Kokie tavo trūkumai?; Susipažink, sužinosi.0.5 - Kokia muzika klausai?; Ivairią.0.6 - Koks tavo zodiako ženklas?; Skorpionas.0.7 - Nuo kada žaidi serveryje?; Nuo 2016-02-16.0.8 - Kas yra tavo autoritetas?; Gyvenimas, tėvai. Nesmerkit už nuotraukas... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domse_Mario 34 Parašė Balandis 12, 2016 sveikas malonu susipažinti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwis_Weeds 1 Parašė Balandis 23, 2016 Sveikas atvykęs, gero tau žaidimo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Balandis 23, 2016 Sveikas Viliau, nesu matęs taves dar žaidime , tačiau palinkėsiu gerai praleist laiką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Mallboro 5 Parašė Balandis 24, 2016 Sveikas Viliau malonu susipažinti sėkmės tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Balandis 24, 2016 Sveikas, jaunasis žaidėjau. Sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Balandis 24, 2016 Sveikas Viliau, linkiu tau sekmes zaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Balandis 24, 2016 sveiaks atvykęs sėkmės tau čia pabūti reikės pagalbos kreipkis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erikaz_Jakas 10 Parašė Balandis 26, 2016 (redaguota) Sveikas, malonu susipažinti sėkmės gyvenime bei žaidime. Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Balandis 26, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Balandis 26, 2016 Sveikas Labai malonu Semės projekte linkiu būti direktoriumi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose