Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Narutas / Naruto

James_Cold

Rekomenduojamas pranešimas

d260d511bbfb49f0923a5517a41a962a490.jpg

 

 

Kaimas po lapija (Konoha), vienas iš stipriausių nindzių kaimų pasaulyje, kuriame kovoja kiekvienas už save. Atrodo, jog jėgos turėtų pakakti, kad niekas neliestų tokio galingo priešininko, tačiau vieną kartą Konohą užpuola nuožmusis devynuodegis lapinas, vienu uodegos mostu galintis nuversti kalnus.

 

Supratęs jog nužudyti Lapino nepavyks, ketvirtasis ugnies šešėlis aukodamas savo gyvybę įkalina nuožmųjį Lapiną ką tik gimusiame kūdikyje. Taip prasideda istorija, kurios pagrindinis veikėjas berniukas vardu Narutas šešiolika metų buvo nekenčiamas kaimo žmonių, už tai, kad jame gyveno žudiko Lapino dvasia.

 

Tačiau dabar jis mėgina tapti tikru nindze, o vėliau gal netgi penktuoju ugnies šešėliu, Valdovu Hokage kad visiems įrodytų, kokie jie jam buvo neteisingi. Besimokydamas jis randa tikrų draugų, dėl kurių jo požiūris ima keistis. Apie tai ir yra ši istorija - apie berniuko siekį tapti kažkuo, ir įrodyti jog tereikia įdėti daug sunkaus darbo, kad kažko pasiektum. Na ir dar apie draugystės reikšmę tobulėjime.

 

 

Anime:http://amf.lt/anime-Naruto-218

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.