Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiūlymas serveriui, raktas.

Stefan_Persson

Rekomenduojamas pranešimas

 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Stefan_Persson


 Koks tai pasiūlymas: Mašinos raktas.


 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kadangi pastebėjau, kad policijos darbuotojai labai nori užsidirbti, tai žmonės deda įtarimus už tai, kad sėdi mašinoje. Mašina neužkurta nieko, bet deda dėl šviesų, diržo. Manau tai suprantama, kadangi nėra sistemos kurią aš jums dabar paaiškinsiu. Mano konkretus pasiūlymas būtų taip, parašius /transportas atrakini savo mašiną. Į ją įsėdus, tu su 5 įkištum raktelį į mašiną, tik tada galėtum užvesti transportą. Plačiau, kam šis pasiūlymas reikalingas apačioje.


 Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Policijos darbuotojas privažiavęs prie žmogaus kuris sėdi mašinoje ar tik kątik įsėdęs, policininkas jį surakina ir pradeda krauti įtarimo lygius. Jeigu žmogus neįkištų rakto į spynelę mašinos viduje, policininkas negalėtu jam duoti baudos ir kitą. Policininkui per /patikra rodytu ar jis yra įkišęs raktą ar ne.


 Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):


 


Žaidėjai ar būsimi pradedantieji, parašykite komentaruose ar sutinkate ar nesutinkate Už/Prieš arba tėsiog paspauskite PATINKA


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.