Rokas_tevs 37 Parašė Balandis 12, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rokas_Tevs • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Oliver_Cili • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Cyt irodymuose matosi nrg nuvaro i vandeni tada as dar nenukirpes video ant video atrakinu susprogdinta transporta yra su timestamp chate Laukiu atmazu • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Oliver_Cili 3 Parašė Balandis 12, 2016 aš i nrg lengvai isedau bučiau žinuojus bučiau ft visas padarius arba man lag labai buvo ar kas nieko ne rode kad užrakinta buvo atrakinta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_tevs 37 Parašė Balandis 12, 2016 Jei lag butu buve butum tik tau nuvaziaves nrg o tu su nrg mum abiem nuvaziavai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Balandis 12, 2016 Anketa turi būti atmesta dėl įrodymų trūkumo - /pzu komandos naudojimo,pingo rodymo. Nieko neginu tiesiog sakau,kad galėjo būt didelis pingas dėl kurio jis įsėdo. Nedėkit įspėjimų,ne free postas. Oliver_Cili 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_tevs 37 Parašė Balandis 12, 2016 Anketa turi būti atmesta dėl įrodymų trūkumo - /pzu komandos naudojimo,pingo rodymo. Nieko neginu tiesiog sakau,kad galėjo būt didelis pingas dėl kurio jis įsėdo. Nedėkit įspėjimų,ne free postas. Jo pingas tikrai nebuvo didelis nes jis judejo normalei ir nejudejo kadrais bet taip galejau pzu paziureti klaida is mano puses pritariu. Vistiek nrg nebutu nuvares jis taip siaip sau kad ir didelis ping. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_tevs 37 Parašė Balandis 12, 2016 Ir dar manau jeigu yra tokie dalykai loguose nors ir mazi sansai gal yra pvz loguose uzrakinimai atrakinimai transportu va paziureti situos gal galetumete jeigu yra tokie. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Oliver_Cili 3 Parašė Balandis 12, 2016 pas mane pingas buvo 160 145 va taip sokinejo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_tevs 37 Parašė Balandis 12, 2016 Irodymus turi ? jei turi atsiusk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Balandis 12, 2016 Anketa tvarkinga. Oliver_Brown Rokas_tevs 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose