Oliver_Cili 3 Parašė Balandis 12, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Oliver_Cili • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Rokas_Tevs • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytas pas mane pingas buvo 140 160 net ne per pzu vaizda dare galejo mano pinga paziureti • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_tevs 37 Parašė Balandis 12, 2016 Norėčiau paklausti taves kaip tu prisičytines dar gali atmazinti aš sedėčiau ir tylėčiau foruma atsidaryt bijočiau jeigu taip būčiau padares... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Oliver_Cili 3 Parašė Balandis 12, 2016 Norėčiau paklausti taves kaip tu prisičytines dar gali atmazinti aš sedėčiau ir tylėčiau foruma atsidaryt bijočiau jeigu taip būčiau padares... bet tu rimtai su galva ne bendrauj sakau pingas koks mano buvo tau tai ne aišku ??? man rode kad i ne užrakinta yra rokas gali pažiureti logus jei eina kad pingas buvo 140 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_tevs 37 Parašė Balandis 13, 2016 Tu net irodymu neturi kad toks pingas buvo tai patylek Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_tevs 37 Parašė Balandis 13, 2016 Žodziu as nebefreepostinsi prisidirbai tai dabar krapstyk pinigine adminai jau praeitoje anketoje nusprende kad nedes unban Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Balandis 13, 2016 Administratoriaus kuris jus užblokavo , užblokavimo anketa buvo patvirtinta , anketa rasi paspaudęs čia. Neatblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose