Paška 62 Parašė Balandis 14, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deividas_Paska • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Kie • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Per šaudymą tiesiog naudojo admin komandas ir jomis mane kilino. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/f305d0546abd03451af8a1390e65807e391.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Kie 21 Parašė Balandis 14, 2016 Kažin ar per šaudymą, kad tu ten tryniais prie ginklines ir 2syk manę nužudiai iš oro tai aš tave /kill o ne ppk. Viskas nrml atvariau prie ginklines ir tu 2syk mane nužudiai be priežasties. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paška 62 Parašė Balandis 14, 2016 Kažin ar per šaudymą, kad tu ten tryniais prie ginklines ir 2syk manę nužudiai iš oro tai aš tave /kill o ne ppk Pirmiausiai mes gauja ir dminom o tu esi mūsų naloge. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Kie 21 Parašė Balandis 14, 2016 Nu bet be priežasties civiliu negalite žudyti kiek žinau aš. Aš bent į tavę šaudžiau ? ar bent trenkiau ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paška 62 Parašė Balandis 14, 2016 Nu bet be priežasties civiliu negalite žudyti kiek žinau aš. Tau priežastį turėjom. O panaudojai /kill labai daug ginklų praradau, užtai sedėk ramus dabar. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Kie 21 Parašė Balandis 14, 2016 Nu ne mano bėdos kiek turėjai gun, bet sušaudiai be priežasties tai panaudojau /kill komanda o ne ppk rašęs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paška 62 Parašė Balandis 14, 2016 Pasakiau aiškiai ir labai suprantamai, tu esi mūsų gaujos naloge tema baigta, jei ką į pm čia ne chatas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Kie 21 Parašė Balandis 14, 2016 Eini į gaujas ir net elementarių taisyklių nemoki, tai kam iš vis eiti ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Balandis 14, 2016 Anketa netvarkinga. Asmeniškai man šioje situacijoje trūksta įrodymų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose