Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 14, 2015 (redaguota) Ačiū visiem kas bandė padėt - nepadėjot .Padėjo SystemBackupas iki šiandienos dienos ryto .Galite rakinti temą . Redaguota Vasaris 14, 2015 Sabas_Brown Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 14, 2015 Jei turi socianarą ar kaip ten jis,tai į į dažniausiai turi būti įkištas pilkas laidas,pabandyk į laptopą įkišt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 14, 2015 Jei turi socianarą ar kaip ten jis,tai į į dažniausiai turi būti įkištas pilkas laidas,pabandyk į laptopą įkišt Koks dar *cenzūra* laidas gi per wifi gaudo laide tu .. :DDD Viskas sujungta normaliai . Gal programą koką netyčia ištryniau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arijus_Ltu 407 Parašė Vasaris 14, 2015 Siulau tikrai interneto laidą ikišti trumpam ir pažiūrėti ar veiks internetas taip, nes man irgi ant loptopo taip atsitinka, kad per wifi nebegaudo, o kai ikiši eina vėl normaliai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 14, 2015 Taip, pirmiausia, kad pagautų internetą - trumpam reikią įkišti interneto laidą, irt tuomet bandyk perkraut pc, ir kuomet perkrausi - turėtų veikti be laido, ir turėtų prašyti password. Jei tai nepadės - tikrink interneto nustatytums ir stebėk problemą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 14, 2015 Neveikia tie jūsų laidai . Man net neišeina prisidėt savo Wi-Fi duomenų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 14, 2015 (redaguota) Ačiū visiems kas bandė padėt , niekas nepadėjo .System BackUpas man padėo Galit rakint temą Redaguota Vasaris 14, 2015 Sabas_Brown Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tvinkis_Vinkis 4 Parašė Kovas 24, 2015 Šis dalykas sunkus net pac nesupratau sorry Sabai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose