Nano_Philips 3 Parašė Vasaris 14, 2015 Sveiki visi, ilgokai nekėliau naujų mapp darbų video(nors jie buvo daromi tik neviešinami), šiandien visai netyčia pamačiau kad mano kanlas jau pasiekė 3,000 peržiūrių šia proga skelbiu naują video! vertinam */10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alan_Hill 31 Parašė Vasaris 14, 2015 Tas tekstas viską sugadino. Nieko beveik nesimato per tuos 3d textus..O šeip tai ką žinau, neblogas darberis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Extazy 40 Parašė Vasaris 14, 2015 Atsisiūsk naują versiją Tekstūros gm, o darbas tai šiek tiek tuštokas. Pagal mane vietoi to medžio kažko kito reikėtų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dainoras_Barchell 15 Parašė Vasaris 14, 2015 Labai banalus, reiktų ką nors tokio įdomaus papildyt, nes šitas per daug tuštokai atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 14, 2015 Na darbas kaip darbas nematau nieko naujo nei nieko blogo bet yra kur dar tobūlėti tikrai jei dar bus darbų stenksiuos tave sekti ir stebėti tavo pasiekimus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Will_Smith 47 Parašė Vasaris 15, 2015 Manau darbas yra tikrai neblogas,tik reikėjo vietoi medžio kažką kitą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Whiz 33 Parašė Vasaris 15, 2015 Mano akimis tai labai paprastas darbas, trūksta žalumos ir panašių smulkmenų šis man nepatiko sėkmės toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wesley_Johnson 27 Parašė Vasaris 15, 2015 Nepatiko mapp vieta ;/ sėkmės toliau darant darbus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose