PaularDo 8 Parašė Sausis 1, 2015 Gero ziurejimo R.I.P Zyzz Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 1, 2015 Yra geresnių . Bet šaunu matyti,kad yra žmonių kurie tuo užsiemą,jų pomegis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 1, 2015 Tai žinoma kad yra geresniu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Sausis 1, 2015 Nuo tokių motivącijų man belenkaip širdis praded mušt ir isivaizduoju save tuoki kaip švarca, tai kai prisižiūriu tokiu noris tik kuo daugiau sedėt salei. <3 Matt_Moretti 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 1, 2015 (redaguota) Nuo tokių motivącijų man belenkaip širdis praded mušt ir isivaizduoju save tuoki kaip švarca, tai kai prisižiūriu tokiu noris tik kuo daugiau sedėt salei. <3 Man tas pats Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Vartotojas nubaustas. Redaguota Sausis 1, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Sausis 1, 2015 Čia ne iš tų motivacinių VIDEO, per kurias tiesiog per kūną šiurpuliukai laksto, ir šiaip tas Zyzz pagal mane biški per daug ( mano skonis kitoks ) man patinka šiek tiek mažiau užsikačelinę, o šiaip šaunu, kad dalinies motivaciniu filmukus su mumis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Sausis 1, 2015 Visas facebook'as tokiomis motyvacijomis apipiltas, pilna youtubėje tokių video ir dar geresnių. Nemanau ar kas nors nematė panašaus pobūdžio video, tad man asmeniškai tai pasirodė į freepostinimą, bet tavo valia. Svarbu į tam skirtą temą priskyrei. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 2, 2015 Man nelabai patiko, manęs tokie video net nemotivuoja. Nu čia pagal sporto šaką.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 2, 2015 Gerai varo žmogus,kaip tas Švarsnegeris. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 2, 2015 Nu jo nežinau.... Bet atrodo tikrai gerai pasportaves Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Helly_Hansen 3 Parašė Sausis 2, 2015 Tikrai yra daug rimtesnių video, kurie priverčia susimąstyti... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jean_Paul 29 Parašė Sausis 2, 2015 Yra daug rimtesnių video o šitas na irgi neblogas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 2, 2015 Tai gera motyvacija,tačiau dar iš nelabai pusės yra daug geresnių,mane motyvavo,žodžiai draugai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Whiz 33 Parašė Sausis 2, 2015 Ištiesų yra geresnių motivacinių vaizdo įrašų, bet šitas man irgi vienas iš geresnių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Road 17 Parašė Sausis 21, 2015 (redaguota) https://www.youtube.com/watch?v=CpuA4h1laaM Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už: Draudžiama rašyti pranešimą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 4, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose