Fernando_Mollero 8 Parašė Balandis 18, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jason_Partyy • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Great_Weed • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Izeidimai oziu mane vadina • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://www.part.lt/img/36ee02ed5b97f8f770b349c572ba1b4e228.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Great_Weed 6 Parašė Balandis 18, 2016 '' Įžeidimai ožiu mane vadina '' Ajajaj kaip blogai, žinok ne aš vienas ir ne paskutinis aš vadinu, galima sakyti visas serveris, nemanau jog žmonės turėtų toki būti, pasižėk ir pro langą į saulę, išeik biškį į lauką grynu oru pakvėpuot o ne sėdėt prie kompiuterio, žiūrėt kaip visi nusižengia ir rašyt papeikimus, pasakysiu du žodžius, '' *cenzūra* *cenzūra* '' Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando_Mollero 8 Parašė Balandis 18, 2016 '' Įžeidimai ožiu mane vadina '' Ajajaj kaip blogai, žinok ne aš vienas ir ne paskutinis aš vadinu, galima sakyti visas serveris, nemanau jog žmonės turėtų toki būti, pasižėk ir pro langą į saulę, išeik biškį į lauką grynu oru pakvėpuot o ne sėdėt prie kompiuterio, žiūrėt kaip visi nusižengia ir rašyt papeikimus, pasakysiu du žodžius, '' *cenzūra* *cenzūra* '' Čia tipo tu skaitai neižeidimu ane ? Atsigauk gal tu nuo penktadienio? Man nusi*cenzūra*t ką apie mane galvoja kiti , darau tai kas man patinka , o jai siūlau į lauka išeit , tai aš prie kompo pasėdžiu laisvalaikiu , ir jai siūlai ko patc neini? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Great_Weed 6 Parašė Balandis 18, 2016 Čia tipo tu skaitai neižeidimu ane ? Atsigauk gal tu nuo penktadienio? Man nusi*cenzūra*t ką apie mane galvoja kiti , darau tai kas man patinka , o jai siūlau į lauka išeit , tai aš prie kompo pasėdžiu laisvalaikiu , ir jai siūlai ko patc neini? Wowowow 'neižeidimu,lauka, patc' tave lietuvių mama mokė? Pats į lauką neišeinu sakai, ane? Kažkaip nebūnu nuo ryto prie pc, žinok lankau dar ir mokyklą, ir lauke pabūnu su draugais.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando_Mollero 8 Parašė Balandis 18, 2016 Wowowow 'neižeidimu,lauka, patc' tave lietuvių mama mokė? Pats į lauką neišeinu sakai, ane? Kažkaip nebūnu nuo ryto prie pc, žinok lankau dar ir mokyklą, ir lauke pabūnu su draugais.. Neturiu ka su vaiku sneket jai nori kaska pasakyt ateik i ts Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Balandis 19, 2016 Žaidėjas gavo 1 įspėjimą už /v ne tam. Dabar jis turi 2/3 įsp. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose