Niko. 11 Parašė Balandis 18, 2016 Sveiki, PHOTOSHOP programą pradėjau aktyviai naudoti gal tik prieš 2 savaites, esu visiškas naujokas ir stengiuosi tobulėt, tikiuosi duosit labai stiprios kirtikos ir naudingų patarimų. AČIŪ. Matas_Best Oliver_Brown Jagger_Bro 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Boss 24 Parašė Balandis 18, 2016 Viskas tikrai labai gražu, bet manau reiktų uždėti porą efektų pačiai nuotraukai ją patamsinti arba šiektiek blur uždėti ir tada tikrai puikiai atrodytu. Taip pat pakeitus į kitokį šriftą, nes šis man labai kažkaip netinka Sekmės Niko. 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
kSursley 38 Parašė Balandis 18, 2016 Smooth nepamiršk naudot, nes dabar tie pixeliai į akį krenta labai. Niko. 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Smith 1 Parašė Balandis 18, 2016 Iš tiesų visai neblogas tik su Smooth reikėtų pakoreguoti ir būtų visai gražus, kur dar tokių parašų. Šanuolis! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_Eko 5 Parašė Balandis 24, 2016 (redaguota) Labai gražu. Matosi kad tikrai daug dirbi. Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Balandis 26, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 19, 2016 Tikrai gražus darbas, bet man nepatiko. Atsiprašau už kritika, bet galėjai šrifta pakeisti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose