Fernando_Mollero 8 Parašė Balandis 18, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jason_Partyy • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Puff_Kipras • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Keiksmai • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: http://www.part.lt/img/6396baf3c9f543895162a05618f4f1f3644.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Puff_Kipras 6 Parašė Balandis 19, 2016 Laba diena, tai nejuokink gal ? Kur čia keiksmai ? Ir tiesą sakant nesiruošiu tau čia aiškinti *GIMTOSIOS* kalbos žodžių rašymo, bet tiesiog, patarsiu lankyti Lietuvių kalbos pamokas ir dažniau atsiversti žodyną. Tikiuosi mano pasiūlymas tau padės susipažinti su Lietuvių kalba ir jos žodžiais, bei padės atskirti paprastą žodį nuo žargono (keiksmažodžio.) Ačiū už dėmesį. Ir palinkėsiu sėkmės Carlo_Qavius 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando_Mollero 8 Parašė Balandis 19, 2016 Laba diena, tai nejuokink gal ? Kur čia keiksmai ? Ir tiesą sakant nesiruošiu tau čia aiškinti *GIMTOSIOS* kalbos žodžių rašymo, bet tiesiog, patarsiu lankyti Lietuvių kalbos pamokas ir dažniau atsiversti žodyną. Tikiuosi mano pasiūlymas tau padės susipažinti su Lietuvių kalba ir jos žodžiais, bei padės atskirti paprastą žodį nuo žargono (keiksmažodžio.) Ačiū už dėmesį. Ir palinkėsiu sėkmės P* tau ne keiksmas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Puff_Kipras 6 Parašė Balandis 19, 2016 P* tau ne keiksmas? Bet juk iš šių raidžių galima daug reikšmių išgalvoti. Jei tau taip įdomu, aš norėjau pasakyti: Pasibaigęs X Faktorius - *p.x* jei trumpiau. Sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando_Mollero 8 Parašė Balandis 19, 2016 Bet juk iš šių raidžių galima daug reikšmių išgalvoti. Jei tau taip įdomu, aš norėjau pasakyti: Pasibaigęs X Faktorius - *p.x* jei trumpiau. Sėkmės. cia jau grynai atmazini ... nesvarbu laukiam priziuretojo sprendimo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Balandis 19, 2016 Papeikimas atmestas. Carlo_Qavius 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose