Katum Asas 105 Parašė Balandis 21, 2016 (redaguota) • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Katum_Asas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Turi namą, duodi rakta draugui, o jis turi galimybę su nuosava tr.priem. į garažą įvažiuot/išvažiuot. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tikroviškiau, ir gera vieta mašinai pasistatyti. arba • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Katum_Asas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Turi namą, duodi raktą draugui ir jis gali gyventi kartu su tavim tavo namuose, pvz kaip kambariokas, jis gali dėti baldus, naudotis garažu, /namas funkcijomis (nevisomis). • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugiau žmonių galės gyventi name ir pan, turės veiklos, bus įdomiau, tikroviškiau ir pan. Jei atima raktą ir viduj buvo mašiną, tai automatiškai mašiną išvaro iš garažo, arba savininkas nusikelia mašiniuką į saloną. Redaguota Balandis 21, 2016 Katum_Asas Rokas_Comanchi Nojka_Cool Darius_Nefreak 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_George 103 Parašė Balandis 22, 2016 Aš manau galėtu butu kitaip kad eitu nusipirkti nuoma kambario kas savaite žaidėjui turėtum pervest po bornalia suma už kambari kiek kambariu tek ir gali gyventi už nuomos mokesti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Boss 17 Parašė Balandis 22, 2016 nu įdėja tokia jau daug kurt matyta bet kodėl ne aš UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Master_Bmw 3 Parašė Balandis 22, 2016 Na idėta ,tikrai neblogai ,manau serverio komandą t.y savininkai atsižvelgs į žaidėjų norus ,aš UŽ ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Conor_Mcgregor 144 Parašė Balandis 22, 2016 Aš tai prieš vien dėl to ,nes tikrai rętas atvėjis toks bus ,kad draugai norės gyventi ir bereikalo aprauti serverio sistema nu nežinau nereikėtu manau aš prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Nefreak 75 Parašė Balandis 22, 2016 Už. Geras pasiūlymas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Nezinau 6 Parašė Balandis 22, 2016 Nu pasiūlymas visai ir geras, aš už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Balandis 22, 2016 Už, tačiau pasiūlymą reiktų pakeisti. Per /namas komandą reiktų padaryti rakto savininko funkcijos ir ten būtų 1 rakto, 2 rakto ir 3 rakto. Ten galėtum keisti funkcijas, pvz. leisti statytis mašina, leisti statyti baldus, būtų panašiai kaip su pavaduotojo valdymu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Renn_Bond 94 Parašė Balandis 22, 2016 Už visai nieko , ir šiaip naudingas toks dalykas butu , nes aktyvėja serveris daug naujoku , čyteriu kai kurie net mašinų nestato ir poto zyzia kad susprogdino mašina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose