Lebro_Giovanni 29 Parašė Balandis 23, 2016 Atsisiunčiau vieną failą ir jo nebeina ištrint,tai jis buvo įkeltas ten kur mano gta sa,tai neveikia nei enb,nei shadowsai,tiesiog vaizdas patamsėja,o kai mėginau per cmd ištrint irgi nėjo. Ką daryt? http://www.part.lt/p...f577713d986.jpg Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
fdslf_fff 1 Parašė Balandis 23, 2016 Persirašyk GTA Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lebro_Giovanni 29 Parašė Balandis 23, 2016 Jei nematai ką rašai tai išvis nerašyk,man svarbu tą failą ištrint,nes ir gta man jis gadina ir maišo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Balandis 23, 2016 Pabandyk perkrauti kompiuterį ir vos jam persijungus bandyti ištrinti norimą failą. Jei nepavyks rašyk į PM. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Balandis 26, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose