Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

mantiniblog

Rekomenduojamas pranešimas

GaNUhqy.gif


https://www.youtube.com/watch?v=WkcTa1yBadk


 


Ankstesni blog'aihttp://greenside.lt/index.php?/topic/18001-1-linn-blogas-sampgfx-etc/


 


Part Zero


Introduction


mp2YwHn.gif


 


Sveiki visi, kurie skatot! Sugalvojau grįžti prie blog'ų rašymo, tingėjau rašyt moderatoriams, kad atrakintų senąją temą, todėl kuriu naują + norintys paskaityti senus "blog'us", link'as yra viršuj.. Tiesą pasakius dar nelabai esu sugalvojęs apie ką rašysiu, bet manau.. kad šitoj temoj labiau rašysiu apie savo "real life", negu apie SA:MP'ą ir pnš.. Kadangi ką norėjau apie SA:MP'ą jau esu prirašęs.. Šitoj temoj karts nuo karto bandysiu išreikšti nuomonę vienokia ar kitokia tema ir šiaip.. kaip jau minėjau parašinėsiu apie savo "gyvenimą".


 


Part One


Education and Future


hBajPae.gif


 


Kaip supratot iš "dalies" pavadinimo šį kartą rašysiu apie savo mokslus, siekius, ateitį.. Taigi kas skaitėt mano senuosius blog'us žinot, kad mokausi "profkėj", šie metai - priešpaskutiniai, kadangi 12kl. + 3-as kursas.. Iš tikrųjų tai.. patys mokslai sekasi ganėtinai gerai, geriausiai sekasi:Lietuvių k., Anglų k. ir reklamos pagrindai (prof. pamoka). Vien dėl šios priežasties besirenkant iš ko laikyti techn. egzaminą ("mano profesijoj" buvo galima rinktis iš 4 sričių) pasirinkau reklamos pagrindų sritį.. Be techn. egzų dar laikysiu Lietuvių k.(mokyklinį), Anglų k. ir IT.. Ačiū Dievui, tiek Anglų k., tiek Lietuvių k. kalbėjimai jau praeity.. Liko tik ta.. lengvesnioji dalis.. Baigiant ties egzaminais.. Galiu pasakyti, kad buvo didelių "apmąstymų":eiti į 3-ą kursą ar neeiti.. bet.. apsisprendžiau, kadangi.. tarkim.. baigęs 12kl. mano pažymiai nebus pakankami geri, kad galėčiau stotį į universitetą ar kolegiją, o baigus 12kl ir 3-ą kursą - tu turi ir išsilavinimą ir įgytą profesiją..


Mano ateity dabar yra tik mokslai, nes esu toks žmogus, kuriam svarbiausia yra turėti normalų išsilavinimą, o tik tada "lipdyti" gyvenimą, tai baigęs "profkę" planuoju išvykti į UK ir sieti savo ateitį su šita šalim (tikrai neplanuoju dirbti fabrikuose ar kur nors tai laukuose), į tai įeina ir mokslas, ir darbas, ir pats gyvenimas. Jau nuo dabar planuoju ką norėčiau baigęs "profkę" studijuoti ir kur norėčiau tai daryti. Labiausiai traukiančios "vietos" studijuoti yra:University of Derby (Graphic Design), Birmingham City University (Film Technology & Visual Effects // Media & Communication // Graphic Communication). Kodėl studijos UK? Todėl, kadangi UK suteikia paskolą studijoms, kurią reikės atiduoti tik tada, jeigu metinis atlyginimas sieks jeigu gerai atsimenu £23,000 (kažkas pnš.) ir taip.. tiesiog.. kažkuo mane traukia UK.


Šį kartą tiek, ačiū kurie skaitot, laukit kitos "dalies". :)


 


Part Three


Dilemma


Z6Msh98.gif


 


Hello every1, šiandien sugalvojau parašyti apie šiom dienom turbūt labiausiai apkalbama tema t.y. situacija su LT "kašiu". Lietuvos krepšinio rinktinė ar Vilniaus "Lietuvos rytas"? Mano nuomone tai ką FIBA sugalvojo t.y. uždrausti Europos šalių klubams žaisti Eurolygoje, o jeigu ne nuo to kenčia ne klubas, o pati šalies rinktinė.. Pats tikrai seku naujienas šita tema, kadangi esu didelis "kašio" fanas, ir va.. dabar berašydamas perskaičiau.. kad FIBA leis Eurolygai per artimiausius penkis metus rengti turnyrus, bet už tai paprašė prisijungti prie kito turnyro organizavimo.. Tačiau įdomu kiek tame yra tiesios ir jeigu taip jau įvyks, tai įdomu pasidarė: ar tos jau pašalintoms rinktinėms bus sugrąžinta galimybė žaisti Europos čempionate? Kokia jūsų pačių nuomonė kur pakryps visi šitie metimai, susitarimai ir pnš.?


 


 


PATIKO?+REP


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nu blogas ir GFX darbai tikrai įtraukė skaitant

Nu ką galiu pasakyt sėkmės tau UK turėsi nemažai pinigėlių jei dirbsi kruopščiai.

dq. pridėjau naują "dalį" ;333

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.