Mantas_Verone 638 Parašė Balandis 24, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Verone • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Norėčiau papildyti medikų darbo funkcijas, ir duoti jiems šiek tiek daugiau darbo, bet tuo pačiu ir naudą sau, bei manau daugumai serverio žaidėjų (aš kelis žinau.) Esu azartiškas žmogus ir tie kauliukai baigia pražudyt mane, norėčiau užsikoduoti, tačiau nėra kas tai padarytų, kodėl gi to negalėtų padaryt medikai? Užkoduoti tam tikram laikui, kad negalėtų žaisti kauliukais. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugiau darbo medikams, nebus tiek daug žaidėjų pralošusių viską per savo silpną valią. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Antoine_Braxton Marcus_Sullivan Ernis Pokemon 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Balandis 24, 2016 Gera idėja :oo už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Balandis 24, 2016 Aš esu azartiškas ir mėgstu kauliuką pamėtyt,šunys atneša - (vardais pavardėm neminėsiu M_F) Bet dažniausiai neturiu iš ko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Balandis 24, 2016 Tai jeigu, jums to reikia, tikrai pritariu, nes čia kai alkoholis, įšgeri nori dar.. O čia laimi, nori dar išsilošt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hard_Bosca 0 Parašė Balandis 25, 2016 Už. Pritariu man ir reikėtų užsikoduoti nes pralošiau kauliukais gal virš trijų šimtų tūkstančių serverio valiutos. Dabar žaidžiu ant pora eurų /info Hard_Bosca Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Boss 17 Parašė Balandis 25, 2016 įdomu kodėl ne aš UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Balandis 25, 2016 šitą tikrai gera idėja ir tikrai unikali medikai turėtų šiek tiek daugiau darbo tas manau i naudą aš už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Balandis 25, 2016 Verta pagalvot, aš už Mantas_Verone Putinas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal_Meyson 16 Parašė Balandis 25, 2016 Gera idėja aš tikrai už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Joshua Murphy 84 Parašė Balandis 25, 2016 Joo, reiktu, nes viska prapis*u ir nama ir masina ir pinigus :DDD tai gerai butu, kad kazkas suvaldytu Katum Asas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sweet_Energy 57 Parašė Balandis 25, 2016 Už tikria tai butu medikams daugiau darbo nes serveryje daug kas lošia kauliukais ir daug kas pralošia . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Balandis 30, 2016 Už, nes tikrai kartais užeina noras iš kokių 5-20k kauliuką sumesti ir pralaimi, kartais laimi o kai laimi dar nori tad.. nu aišku iš tokių sumų nemesčiau jei nebūčiau laimėjas 100k giveaway Ir dar prie šito kad užsikodavimas kainuotų nuo 1k iki 5k ar dar daugiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Antoine_Braxton 2 Parašė Balandis 30, 2016 Už, nes kaip dauguma sakė laimi nori dar laimėti, o pralaimi galvoji kad paskui pasiseks ir Rip pinigai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose