Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.6.3] Užsikodavimas

Mantas_Verone

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Verone


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Norėčiau papildyti medikų darbo funkcijas, ir duoti jiems šiek tiek daugiau darbo, bet tuo pačiu ir naudą sau, bei manau daugumai serverio žaidėjų (aš kelis žinau.) Esu azartiškas žmogus ir tie kauliukai baigia pražudyt mane, norėčiau užsikoduoti, tačiau nėra kas tai padarytų, kodėl gi to negalėtų padaryt medikai? Užkoduoti tam tikram laikui, kad negalėtų žaisti kauliukais.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugiau darbo medikams, nebus tiek daug žaidėjų pralošusių viską per savo silpną valią.  :lol: 


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už. Pritariu man ir reikėtų užsikoduoti nes pralošiau kauliukais gal virš trijų šimtų tūkstančių serverio valiutos. Dabar žaidžiu ant pora eurų /info Hard_Bosca :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

, nes tikrai kartais užeina noras iš kokių 5-20k kauliuką sumesti ir pralaimi, kartais laimi o kai laimi dar nori tad.. nu aišku iš tokių sumų nemesčiau jei nebūčiau laimėjas 100k giveaway :D Ir dar prie šito kad užsikodavimas kainuotų nuo 1k iki 5k ar dar daugiau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.