Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[Pasiūlymas serveriui] Namams, fūristams ir kita...

Daz_Daison

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Daz_Daison


✔ Koks tai pasiūlymas: 1. Pasiūlymas namams - paštas. 2. Fūristam, kad būtų lengviau žinoti. 3. Dažasvaidis. 4. /bendradarbiai GUI lentelėje.


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Pasiūlymas namams - paštas. Dauguma esame susidūrę su viena tokia situacija, kad tau patinkantis namas yra nupirktas, o namo savininką sunku susirasti žaidime, o tu taip nori tuo namo. Tai siūlau įdėti pašto dėžutes, jei tai neįmanoma tai prie durų priėjus suvestum ten tą skirtą komanda (tarkim /pastas, /patikrintipasta, /tikrinti ir pnš.. komandom neturiu pasiūlymu) ir kai yra tas namo savininkas atsijungęs jam gali parašyti laišką, jog noriu nupirkti tavo namą už 500k ir pnš.. nu žodžiu susisiekti kai jis yra neprisijungęs. Aišku būtų galima jam parašyti ir kaip yra prisijungęs. O į paštą dėžute būtų laiškų limitas, tarkim 20, jei jis peržiūri atsilaisvina vietos arba galima padaryti, kad reikėtu išmesti į šiukšlinė  laiškus :D (na čia kaip paįvairinimas su šiušline, tai čia kaip jūs norėsit).


2. Kaip mes ir žinome ar nežinome (kai kurie), kad fūristam kai reikia vežti automobilius su tralu kai nuvažiuoji pasikrauti tuos automobilius tai duoda random juos, o aš siūlau, kai nuvyksti į pasikrovimą ir kaip paspaustumėm "Y" klavišą ir tau išmestu GUI lentelė su automobiliais ar motociklais ir tu kokia nori tokia pasirenki, taip būtų paprasčiau. Kam tai naudinga bus parašyta kitame punkte.


3. Siūlau įdėti dažasvaidį, atrodo vėl taspats per tapatį.. bet ne! Biški galima pakoreguoti argi ne? Tai va kai treniruojasi tam dažasvaidį ar ten šiaip pasišaudyt, kai nušauni priešininką gauni vieną tašką, o už tuos taškus paskui galėsi išsikeiti į ginklus. Na tarkim 100 taškų (tai yra 100 nužudymu dažasvaidyje) - 100 deaglo kulkos, 200 nužudymu - 100 shotguno kulkos ir taip toliau. Ginklus ir kulkos galėsit pamažinti ar padidinti, čia pagal jus mieloji administracija. :) Manau supratot :D


4. Siūlau /bendradarbiai komanda, kad būtų GUI lentelėje.


5. Kad leistu 1 lygio adminui dėti mute.


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: 1 . Kaip ir minėjau, kad kai namo savininkas būna atsijungęs, o tu niekaip negali jį surasti žaidime, o tu taip nori tuo namo ar dėl kitų reikalų, bet sunku rasti prisijungusį tai parašai jam laišką, o jis prisijungęs patikrina ir susisiekia su juo žaidime dėl to laiško arba forume až.


2. Dauguma žaidėju rašo fūristam į sms arba "susigaudo" juos žaidime, kad nuvežtu pavyzdžiui sabre, nes sabres vienetų yra nulis. Ir kitų daugumos automobilių yra nulis vienetų, o reikia vis tapatį teksta jiem atsakyt, kad juos duoda random tai mes nekalti... Tai va tai tikrai būtų nauda žaidėjam ir fūristam, tai dar reiškia, kad nebesiskūstumėt fūristu darbu.


3. Suteiktu įdomybės, būtų dėl ko ten šaudyti na aišku ir treniruotis ir dėl to, kad gautum ginklą kokį..


4. Būtų patogiau, nes tarkim vis reikia kelinėti chata "page up".


5. Tai tikrai reikalinga, nes kadagi esu pats 1 lygio adminas ir, kad užmutint žaidėją už jo nusižengimą reikia siųsti ss 3 lygio adminui forume į až? Na jau ne.. Tai tikrai to reikia.


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1. Šaunus logiškas dalykas. Už.

2. O aš manau kaip tik gerai yra dabar. Todėl, kad reikia ir retesnių mašinų serveriui :)

3. Gal visai neblogai. Niekad neesu žaides sampe dažasvaidžio :D

4. Man asmeniškai gerai kaip dabar.

5. Neturiu nuomonės.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.