Pasilieku atsarginį. 4 Parašė Balandis 25, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Drew_Clayton • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Nuėjus į savo profilį galėtų pažiurėti visus lankytojus kurie paržiurėjo mano profilį bei kad rodytų datą ir laiką, nes tikrai įdomu bųtų pažiurėti, kas lankėsi mano profilije. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Šiaip įdomumo dėliai, pažiurėti kas buvo peržiurėję mano profilį. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Norėtumėte ir jus tokios sistemos +REP jeigu negalai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paul_Escobar 0 Parašė Balandis 25, 2016 Tai rodo Laika kada žaidėjas pažiūri kito žaidėjo profili . jai nepastebėjai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Conor_Mcgregor 144 Parašė Balandis 25, 2016 Dešinėj pusėi apačioj rodo, tikriausiai niekas tavo profilio nežiūri dėl to ir nerodo tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pasilieku atsarginį. 4 Parašė Balandis 25, 2016 Dešinėj pusėi apačioj rodo, tikriausiai niekas tavo profilio nežiūri dėl to ir nerodo tau Nu rodo ahuje ten peržiuri, bet rodo tik paskutinius 5 forumo narius, o aš turėjau omeny apskritai visus, kad rodytų, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pasilieku atsarginį. 4 Parašė Balandis 25, 2016 Tai rodo Laika kada žaidėjas pažiūri kito žaidėjo profili . jai nepastebėjai. Man rodo ten, kad peržiuri aš turėjau omeny apskritai visus forumo narius kas peržiuri mano profilį, kad paspaudus eitų pažiurėti visus forumo narius kas peržiurėjo mano profilį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paul_Escobar 0 Parašė Balandis 25, 2016 Man rodo ten, kad peržiuri aš turėjau omeny apskritai visus forumo narius kas peržiuri mano profilį, kad paspaudus eitų pažiurėti visus forumo narius kas peržiurėjo mano profilį. Nu tada nežinau ar už ar prieš manau kad nebūtina tokio atnaujinimo daryt nes serverio savininkai pereikalo gaiš laiką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pasilieku atsarginį. 4 Parašė Balandis 25, 2016 Nu tada nežinau ar už ar prieš manau kad nebūtina tokio atnaujinimo daryt nes serverio savininkai pereikalo gaiš laiką. Ačiū už tavo nuomonę, laukiam kitų forumo narių nuomonės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paul_Escobar 0 Parašė Balandis 25, 2016 Ačiū už tavo nuomonę, laukiam kitų forumo narių nuomonės. Na aš būčiau gal ir už bet tikrai nemanau kad serverio savininkai tam gaiš laiką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose