Gedas_Afigenas 103 Parašė Balandis 25, 2016 V1:v2: Ernis Pokemon Tony_Antonio Paulus_Omega 8 kiti 11 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svolochi_Barkus 58 Parašė Balandis 25, 2016 Va dabar kurkas geriau, šaunuolis tikrai negaila net like Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
KKirigaya 43 Parašė Balandis 26, 2016 Labai gražiai, daugiau tokių Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sweet_Energy 57 Parašė Balandis 26, 2016 Gash you crazy man? Its very beautiful Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Balandis 26, 2016 Sveikas. Darbai atlikti gerai bet antras man nepatiko nes yra tie du su ginklais labai negražiai atrodo. O pirmas man visai patiko, Sekmės tau kurt toliau parašus nenuleisk ranku ir tobulink savo senus parašus . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulus_Omega 338 Parašė Balandis 26, 2016 Geras darbas, man patiko, uzsitarnavai rep Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Balandis 28, 2016 Kažkur jau toks matytas parašas ,turbūt nuo kažko nukopijavai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gedas_Afigenas 103 Parašė Balandis 28, 2016 Kažkur jau toks matytas parašas ,turbūt nuo kažko nukopijavai Jaučiu, kad nematytas, kadangi iš galvos dariau , nekopijuoju darbu kaip kiti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Balandis 29, 2016 Jaučiu, kad nematytas, kadangi iš galvos dariau , nekopijuoju darbu kaip kiti. Tada galbūt nukopijavo nuo tavęs , nepyk Gedas_Afigenas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 19, 2016 Nepasiduodi kurdamas GS paraša ir su kiekvienu kartu tau tai sekasi vis labiau, labai gerai, kad stengiesi pagarba. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose