Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.6.3] Idėja „DPD“

Tadas'Chill

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidimeTadas_Chill

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymąŠis pasiūlymas yra gan reikalingas „DPD“ Kurjerių frakcijai, o jis skamba taip - padaryti šį darbą labiau impaktiškesnį bei reikalingesnį projekte, kad nuo jo kokybiškumo priklausytų projekto gerovė arba atvirkščiai, todėl valdžia turės rimčiau atsižvelgti į savo darbą. Tarp kitko, kokios tos idėjos?

·         DPD Kurjeriai gamykloje pasikraudami gali pasirinkti vežti elektronikos prekes, motociklų šalmus, drabužius, medikamentus, mechanikų dalis ir kt. tik esmė ta, jog nuvežimo tikslas yra tiesiog nuvežti, o projektui tai įtakos visiškai nedaro, todėl mes turime rinktis vežti el. technika, bet vis dėlto pagalvokime, juk elektronikos prekių yra virš 30'000, vien telefonų parduotuvėje yra 20'000, todėl prekės taip greitai neišgaruos. Mano pasiūlymas yra padaryti drabužių vienetus drabužių parduotuvėje, vežant mechanikų dalis pristatyti plaktukus, atsuktuvus, automobilių dažus, taip pat medikamentus  tam, kad medikai galėtų išvežioti juos po namus. Esmė būtų ta, jog DPD kurjeriai vežant drabužius atvežtų visų skin po 1vnt, todėl atliekant masinę siuntą drabužių parduotuvėje kiekis padidėtų. Vežant mechanikų dalis ir pristatant jiems reikmenims kelias yra ypatingai trumpas, todėl vienu kartu galėtumėm nuvežti po 2-3 vienetus kiekvieno įrankio. Vežant medikamentus kelias yra žymiai ilgesnis, todėl vienu pasikrovimu galėtumėme nuvežti 10vnt. medikamentų į medikų bazę.

·         Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: „DPD“ Kurjeriai taptų reiklesniu darbu, kadangi dabar jie teveža elektronikos prekes ir šalmus, kadangi šie maršrutai yra trumpiausi ir vieninteliai tedaro kokią nors įtaką projektui, t.y – žmonės perka šalmus, el. prekes, o ir jų kiekis yra tiesiog milžiniškas.

·          Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)Įkelsiu šalmų ir el. prekių skaičių dabar:

 

73ed2eebbddca03fe6d20d0a610b41be300.png

 

fee1a826ebdd970c3750716d2d4b4bbe521.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.