Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 15, 2015 Sveiki taigi keliu savo mėgstamiausius avatarus kuriuos padariau ir atsirinkau prie geriausių. PATIKO SPAUSK PATINKA IR BUS ĮKELTA DAR DAUGIAU. Rytis_Topsas Larry_Hudson Kaimo_Tėvas 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Vasaris 15, 2015 Gražūs avatarai, pora paiimsiu, užsidėsiu kaip atsibos, yra keletą matytų stockų, bet vistiek gražiai padaryti.Spaudžių žalią Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 15, 2015 Gražūs avatarai, pora paiimsiu, užsidėsiu kaip atsibos, yra keletą matytų stockų, bet vistiek gražiai padaryti.Spaudžių žalią Dėkui, žinau kitiems gali būti matyti visi nes šeip mano darbai keliauja ne vien mano rankomis duodu draugams ir panašiai retas kartas kada savo pats platinu avatarus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tabako_Weed 4 Parašė Vasaris 15, 2015 Sveiki taigi keliu savo mėgstamiausius avatarus kuriuos padariau ir atsirinkau prie geriausių. PATIKO SPAUSK PATINKA IR BUS ĮKELTA DAR DAUGIAU. " avatarus kuriuos padariau" Nejuokink Mantas_Naruto šių avatarų autorius iš miestelių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wall_Street'as 19 Parašė Vasaris 15, 2015 Verti dėmesio avatarai, tikrai labai gražūs ačiū,kad dalinies keleta prigriebsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 15, 2015 " avatarus kuriuos padariau" Nejuokink Mantas_Naruto šių avatarų autorius iš miestelių. Ginčiokis man tai nesvarbu tavo nuomonė .. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Vasaris 15, 2015 Sveiki taigi keliu savo mėgstamiausius avatarus kuriuos padariau ir atsirinkau prie geriausių. PATIKO SPAUSK PATINKA IR BUS ĮKELTA DAR DAUGIAU. Sveiki taigi keliu savo mėgstamiausius avatarus kuriuos padariau ir atsirinkau prie geriausių. PATIKO SPAUSK PATINKA IR BUS ĮKELTA DAR DAUGIAU. Gražus avatarai, dar jei šita padarysi 150x300 užmesiu kelis like Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 15, 2015 Gražus avatarai, dar jei šita padarysi 150x300 užmesiu kelis like Kaip atrasiu laiko tikrai padarysiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deff_Paco 9 Parašė Vasaris 15, 2015 Labai gražūs Ačiū, kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 15, 2015 Labai gražūs Ačiū, kad daliniesi Nėra už ką. Visada linkes padėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Audi_Simtas 5 Parašė Vasaris 15, 2015 Man šia avatarai neypatingi bet šaunu kad stengiesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 15, 2015 Man šia avatarai neypatingi bet šaunu kad stengiesi Na kaip sakant aš ne bandau įtikti žmonėms svarbu kad man patinka o kad kitiems turi patikti man nėra didelio svarbumu svarbu ką aš darau tai man patinka, visiems neįtiksi. Bandiuga_Zienka 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Vasaris 15, 2015 Agirdi tu žuvies grybe,mano avatrus keli dar jis čia mat drysta rašyti,kad pats padariau,*cenzūra* blemba. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 15, 2015 Agirdi tu žuvies grybe,mano avatrus keli dar jis čia mat drysta rašyti,kad pats padariau,*cenzūra* blemba. Adapteri ša gerai? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 16, 2015 2. Draudžiama kurti keletą temų su savo avatarais / parašais, kuriat vieną galerija ir nuolatos ją pildot. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose