Silver_Deagle 48 Parašė Balandis 27, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Original_Deivis • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Hugo_Soprano • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piknaudziavima • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/perziura/f81c93cf5ed32b52a5dc03d5b8d7bfee430.png Jimmy'Cold Sweet_Energy 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo_Soprano 116 Parašė Balandis 27, 2016 Nu tai ir taves tas pats laukia . Silver_Deagle Anthony_White 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Balandis 27, 2016 Nu tai ir taves tas pats laukia . Ereli tu mane grasini , nors aš esu ir visada liksiu didžiausias free banneris , achuelines kažkoks lavonas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Balandis 27, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose