Domuxsas_Zip 2 Parašė Balandis 28, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė :Domuxsas_Zip Kokios pagalbos jums reikia :Nežinau net kokios man reikia pagalbos tesiog noriu kad padėtumet prisijungti i serveri. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą :Isijungiu Samp ir Rašo kad mano prisijungimas atmestas,Viską galite pamatyti čia : http://imgur.com/GxbEPt8 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Reikutis 18 Parašė Balandis 28, 2016 Blogas nickname,pasirink kitokį,pbz Blogas_Veidas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pasilieku atsarginį. 4 Parašė Balandis 28, 2016 Blogai įrašiai Varda_Pavardę, rašyk varda dėk ši simbolį _ ir pavardę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Heroin_Addictt 11 Parašė Balandis 28, 2016 Arba blogai parašęs Vardas_Pavardė Arba kažkas tuo metu prisijungęs su tavo acc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Denis_Xander 2.824 Parašė Balandis 28, 2016 Įrašei bloga nick, arba jau serveryje toks žaidėjas žaidžia. jekas Mrs Nobody Amandas 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aaron_Wilson 16 Parašė Balandis 28, 2016 Nukniaukė acc tavo galimas atvejis + reklamino tą šūdservį ir iš karto atsijungė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domuxsas_Zip 2 Parašė Balandis 28, 2016 Dabar Ileido katik,man atrodo kad kažkas prisijunges buvo su mano acc? imanoma kaip nors pasikeist passworda? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domuxsas_Zip 2 Parašė Balandis 28, 2016 Beto Ačiu visiems kurie stengėsi padėti. ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Balandis 28, 2016 Dabar Ileido katik,man atrodo kad kažkas prisijunges buvo su mano acc? imanoma kaip nors pasikeist passworda? žaidime /keistislaptazodi Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose