Jocker_Weed 21 Parašė Balandis 29, 2016 (redaguota) Zdarof prikuriau dar biškuty avatarų Enjoy ! Jeigu bus 3 ''Patinka'' bus Update. Redaguota Balandis 29, 2016 Jocker_Weed 21 Hooni Zygis_Pahmel Erikaz_Jakas 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Henry_Lafferio 1 Parašė Balandis 29, 2016 Gražus, kurk ir toliau tokius sėkmės! Jocker_Weed 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
jason frost 58 Parašė Balandis 29, 2016 Sv. Gal tik 2 avatarai patraukė akį, o kiti be ryšio ir atsibodes jau pats toks ivaizdis. Stroke man asmeniškai viską sugadina ir ne vien per youtube žiurėkit kaip reikė tuos avatarus daryt, o patis sugalvokyt idėja ir kaip jums patinka. Sekmės tobulėjant nes dar daug spragų . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jocker_Weed 21 Parašė Balandis 29, 2016 V3 Enjoy !! Dar 3 ''Patinka'' (ant šito posto) ir bus Update Zygis_Pahmel Erikaz_Jakas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gregory_Mercanti 13 Parašė Balandis 29, 2016 Va čia tai neblogi Avatarčikai man patiko ir tematika skirtinga nėra vienoda. Lauksim update, parink kažka iš linksmesnio, arba tokius kaip animacinius irgi daug kam patinka, anime ir panašiai. Jocker_Weed 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Zygis_Pahmel 29 Parašė Balandis 29, 2016 Labai gražūs avatarai, prigriebsiu pora, dėkui Spaudžiu ŽALIA. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Balandis 29, 2016 Galiu garantuoti ,kad darbai ne tavo ,bent jau tas su S.W.A.T Tikrai ne tavo , visi kiti gal ir tavo ir aplamai tikrai jie gražūs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
21 Hooni 59 Parašė Balandis 30, 2016 Stockai tai yra tikrai matyti , bet ant tu stocku nebuvo darbų tai ryškinimu ir panašiai , tai negalima skaityt jog darbai ne tavo , galiu tik pasakyt kad sėkmės toliau kuriant . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Extraco 0 Parašė Balandis 30, 2016 Gražūs avatarai kelis pamačiau nematytus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Balandis 30, 2016 Tikrai galvoji mes patikėsim jog sukūriai avatarų pats ? Nes jie jau ne pirmą kartą matyti man O šiaip tai nieko jie. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Harry_Boss 0 Parašė Balandis 30, 2016 Gražu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jocker_Weed 21 Parašė Balandis 30, 2016 Tikrai galvoji mes patikėsim jog sukūriai avatarų pats ? Nes jie jau ne pirmą kartą matyti man O šiaip tai nieko jie. Nori pasakyti kūriau ne aš ?? Gal ir nedaug dirbu su photoshopu , bet šitie avatarai daryti mano mažomis rankomis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Gegužė 1, 2016 Jockeri kur tu ieškais tokių lievų stockų šiurpas ima, kam tie rėmeliai tokie lievi aš jų išvis nebededu, nes išmados išėjo nebent ir taip overlay Ir kam čia , tik 9 avatarai , bent jau 15 - 20 butu. Krč tobulėk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erikaz_Jakas 10 Parašė Gegužė 3, 2016 Tikrai šaunūs avatarai būtinai panaudosiu ačiū like taip pat nepagailėjau šaunuolis ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose