Misteris_Nobodys 6 Parašė Gegužė 4, 2016 Sveiki , taigi sumaniau save prisistatyti . Mano tikrasis vardas Vismantas , ir man yra 15 metų. Gyvenu Kuršėnuose ( Gal kas žinos , netoli Šiaulių ) . Am... Esu apkūnokas žmogėliukas , bet ką jau padarysi , prieš 2 mėnesius pradėjau eiti į sporto klubą , na ir stengsiuosi numesti nemažai svorio ( Vasara gi artėja ) . Tai va... Šiaip gyvenime užsiimu tinklapio kūrimu . Nesu didysis ekspertas , bet nusimanau apie tai nemažai . Kaip aš atradau šį serverį ? Šį serverį atradau savo draugo dėka , kuris mane paskatino čia įsikurti . Serveryje žaidžiu tik antrą dieną , todėl dar nieko daug neturiu , ir panašiai . Serveris man patinka tuo , kad čia yra malonūs administratoriai kurie yra nusiteikę padėti žaidėjams. Viena iš administratorių yra Kamilė , dėkui tau ! Na ir ant galo kaip ir visiems labiausiai rūpi mano nuotrauka . Nuotrauka nėra naujausia , daryta prieš ~5 mėnesius . Nesu fotogeniškas ir panašiai, tad prašau nesmerkit dėl to , jog esu apkūnus žmogutis . P.S. Ant vakaro atnaujinsiu , čia tokia random nuotrauką įdėjau ;D . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Gegužė 4, 2016 Mldc draugeli kad atėjai čia jau ne vieneri metai pažystami sėkmės tau Lothalérith Misteris_Nobodys Putinas 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy White 7 Parašė Gegužė 4, 2016 Sveikas, seniau tu buvau man rods Mister_Nobody, bet sėkmės tau šiame projekte Misteris_Nobodys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy White 7 Parašė Gegužė 4, 2016 (redaguota) @Misteris_Nobodys ar tiesa sakau ? Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus(double post); Redaguota Gegužė 16, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misteris_Nobodys 6 Parašė Gegužė 4, 2016 @Misteris_Nobodys ar tiesa sakau ? Tiesą sakai . Tiesiog kažkas jau buvo prisiregistravęs tokiu nick'u Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
21 Hooni 59 Parašė Gegužė 4, 2016 Sveikas Vismantai , pristatymas tai tikrai ne mažas , busi masinis žudikas (Sarkatizuota) , sėkmės tau šiame projekte . Misteris_Nobodys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose