Adomas_Green 154 Parašė Gegužė 4, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Adomas_Green • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Šiandien būdamas serveryje pamačiau kombainu važinėjantį žaidėją, tokią nesamonę jau matau ne pirmą ir ne antrą kartą ir norėčiau, kad kitame atnaujinime būtų uždara bazė Ūkininkams ir žaidimas būtų truputį sklandesnis. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nebebūtu betvarkės keliuose. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): http://imgur.com/A0cEpqN Afro_Jack Lothalérith J'Excite 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
J'Excite 53 Parašė Gegužė 4, 2016 Aš už manau butu gera ideją ,Nes visalaika tie ūkininkai nesamones daro su komabinais . Adomas_Green 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bruno_Damian 27 Parašė Gegužė 4, 2016 Administratoriai tam yra, tegul tvarko miestelius nuo pažeidėjų, čia mano nuomonė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
21 Hooni 59 Parašė Gegužė 4, 2016 Už šia idėją sakau UŽ . mano manymu butu daug lengviau žaist , bet kartu ir Administratoriai gali prilaikyt tvarką tiesiog juos nubaudžiant . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Altiriks_Men 84 Parašė Gegužė 5, 2016 Prieš. Tai ką veikia mielieji administratoriai bei teisėsauga? Pamatot ,kad trukdo žaisti, trankosi, daro non-rp tai bauskit. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy White 7 Parašė Gegužė 5, 2016 (redaguota) Priešššš Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Gegužė 9, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Darko 4 Parašė Gegužė 5, 2016 Už nes tikrai betvarke padaro su tais kombainais Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose