Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.6.3] Dėl Vip ir Admin ginklų

Rokas_Magical

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rokas_Magical


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, taigi kaip pastebėjote, nebėra ant Vip ir Admin ginklų. Pasišnekėjau per žaidimą su gerbiamu GreenSide serverio savininku, jis man pasakė: - Ginklai išimti, tam kad nebebūtu įvairių susišaudymų. Jei nori daryti DM tai eik į ginklų parduotuve is nusipirk. Aišku daugelis gali įžvelgti tiesos jo pasakyme, bet tada yra kitas klausimas, kam skirta teisėsauga? Teisėsaugos darbas yra apsaugoti miestelius nuo visokių užpuolikų ir nekokių vairuotųjų. Bet išiemus ginklus, serveris labai aprimo, net pati teisėsauga neturi ką veikti, baudžia tik už Non-RP, kad vairuoji be diržo. Mano idėja serveriui yra tokia, kad reiktu ginklus gražinti, bet nebetokius pačius kaip seniau ( Vip gali pasiimti tik viena ginkla, o Admin tik tris) Jeigu daugelis nesutinka už tokia idėja, tai galėtu sumažinti vip ir adminų kainas, nes prašo tiek pat kiek seniau, bet privilegijų sumažėjo.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Serveris turėtu veiksmo, pati teisėsauga atsigautu.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš. Dabar bent galima ramiai padirbti darbą, o ne kaip tada - atsitrenki į žaidėją netyčia tai tas isitraukia VIP ginklus ir pradeda lesti, arba be jokios priežasties siaučia po miestelius, trukdo žaisti. Užtenka ir taip jau yra 2 gaujos, jeigu tau trūksta pasišaudymų tai prašom eik į gaujas ir šaudyk. Taip pat ginklus gali nusipirkti nebūtinai iš ginklų parduotuvės, kiek žinau gaujiniai irgi prekiauja jais.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš....... komentarų nerašysiu...

 

Narys gauna vieną įspėjimą už;

• Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;

Redaguota Hugo_Armani

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Išemė ne tam,kad sumažint pd veiklą ar,kad poto vėl įdėt. Pirkit ginklus iš ginklų parduotuvės arba iš gaujų. Musarai ir taip be komandų nemoka,rakintų per šaudymą,o neatsišaudytų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.