Freaknezz 11 Parašė Gegužė 4, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė : Darius_Freaknezz Kokios pagalbos jums reikia Man reik pagalbos su port atsidarymu, vakar buvau atsidares kažkaip, bet dabar vėl užpiliavo nebeeina... Mano routeris yra ADB va nuotraukos Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Už pagalba reputacijos maximumas, (P.S Man reikia ne minecraftui) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Gegužė 9, 2016 Šiaip nesu čia profas kažkoks, bet gal šioje svetainėje yra atsakymas? http://screenshots.portforward.com/routers/Pirelli/P-RG_EA4201N/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Gegužė 10, 2016 Freaknezz, bereikalo lendi ten kur tau nereikia. Susirask modemo gale skylutę mažą (prie laidų) ir ten paspaudes palaikyk su dantų krapštuku kelias sec kol modemo lempučių spalva pasikeis į raudoną ir viskas dings, tada atleisti gali. Tikiuosi padės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Gegužė 12, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose