Sweet_Energy 57 Parašė Gegužė 7, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sweet_Energy • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantvydas_Epic • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas-[NameTag] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?time_continue=101&v=roGvIL3Num0 Prasisukit ant 1.30 nuo ten prasideda kažkur Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvydas Epic 226 Parašė Gegužė 7, 2016 Ištryniau aš tą tavo nametaga, atrodo kad kažkokia baisybę šiame serveryje padariau Eik pasidaryk video kopija, nes dar netyčia užprivatinsiu, tai pradėsi rėkaut pagrindiniai administracijai , kad patikrintų logus. P.S Patiko filmukas ? Bmx_Park 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sweet_Energy 57 Parašė Gegužė 7, 2016 (redaguota) Ištryniau aš tą tavo nametaga, atrodo kad kažkokia baisybę šiame serveryje padariau Eik pasidaryk video kopija, nes dar netyčia užprivatinsiu, tai pradėsi rėkaut pagrindiniai administracijai , kad patikrintų logus. P.S Patiko filmukas ? *Keiksmai* nepatiko *Keiksmai* vertas galvoji čia geras video nemates mano viska turiu jaigu reikes ten to video ar kažko Narys gauna įspėjimą už šios taisyklės nesilaikymą: • Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką; Redaguota Gegužė 7, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvydas Epic 226 Parašė Gegužė 7, 2016 Nichuja nepatiko šudo vertas galvoji čia geras video nemates mano viska turiu jaigu reikes ten to video ar kažko Šaunuolis, ačiū už įvertinimą ! Gal galėtum pats kažką sukurti, kad galėčiau išmokti kurti filmukus kaip tu ? Nes labai noriu būti šaunus žmogus kaip tu , ir mokėt kurt geriausius filmukus kaip tu ! Tikiuosi tikrai padėsi, ačiū . Bmx_Park 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Gegužė 8, 2016 Žaidėjas nebus užblokuotas. • Būtina pateikti įrodymus, ne senesnius, kaip 24 valandos. Tema sukurta 2016 05 06 , tema rasi paspaudęs čia. • Su kitų tvarkos.prž (Matthew_Bennett) jau aptarėm ir Mantvyda įspėjom kad ištrintu name tag ir toliau bandytu kurti visokius serverio pristatymus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose