Mantas_Verone 638 Parašė Gegužė 7, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kyoutai_Yukori • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: aim. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : greitu metu įkelsiu sulėtinta video. Rokas_Dropbox Bmx_Park Jekasikapi 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ben_Grantino 5 Parašė Gegužė 7, 2016 reiktu gal ilgesnio video,nes pagal viena karta,nesuprasi normaliai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmx_Park 79 Parašė Gegužė 7, 2016 6-7sec viskas labai gerai matosi pasižiurėk kokį 5 kartus pamatysi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jekasikapi 31 Parašė Gegužė 7, 2016 Viena kulka skersai parėjo "AIM" man tai čia visiškai to aimo nesimato.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Gegužė 7, 2016 Viena kulka skersai parėjo "AIM" man tai čia visiškai to aimo nesimato.. Puiku, kad nesimato tau, aš ir dar dauguma žmonių mato kitaip. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jekasikapi 31 Parašė Gegužė 7, 2016 Tai manau, kad dabar būtų pats laikas jums kurie manot, kad čia aimas atsimerkti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
J'Excite 53 Parašė Gegužė 7, 2016 Sorry kad rasau cia ,Bet tikrai cia nesimato jokio aimo .Kaip greit cbugini gaunasi taip kad kulkos isilaksto visur. Jekasikapi 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jekasikapi 31 Parašė Gegužė 7, 2016 Sorry kad rasau cia ,Bet tikrai cia nesimato jokio aimo .Kaip greit cbugini gaunasi taip kad kulkos isilaksto visur. 6 - 7 sec. Kai su ak skersa įpisau atrodo kažkam, kad aimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum_Asas 27 Parašė Gegužė 7, 2016 Aš esu tokių atveju nemažai matęs, ir čia nėra aimas.. :// Aš nežinau tikrai gal aš klystu, bet čia tas gta sa bugas, kai pats ginklas nukreiptas kitur o šauna į tave... Nu kulkos kai skrenda į tave, ta trajektorija. Arba aš daug aimu esu matęs. ci aimas o ten 50 ant 50 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Driftas 108 Parašė Gegužė 7, 2016 Ne čia jaučiu pataikiau, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Gegužė 7, 2016 Verone,"dauguma žmonių",tačiau nepateikei pavizdžių,kas taip galėjo sakyt. Teko šaudytis su juo ne kartą ir tikrai nenaudojo jis jokio aimo. Buvau dm arenoj tada kaip filmavo Bmx_Park,landžiojau ant kulkų ir tikrai aimo nebuvo. Yra pačio gta bugas su animacija,todėl dabar jums atrodo,kad aimas. Reikėjo daugiau pafilmuot,tada tikrai įrodytų,kad šaudo normaliai. 03sec. ėjo kulka iš dgl,bet nepataikė,o aimas būtų pataikęs. Hot_Anonymous Putinas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Gegužė 8, 2016 Anketa netvarkinga. • Per mažai įrodymų , reikia ilgesnių video. Lil_Uzi 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose