Jimmy White 7 Parašė Gegužė 8, 2016 Pats kūriau šį darbą Ponas'Krabas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Altiriks_Men 84 Parašė Gegužė 8, 2016 Padidinus avatarą ir patvarkius tekstą gautus normaliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy White 7 Parašė Gegužė 8, 2016 Padidinus avatarą ir patvarkius tekstą gautus normaliau Ačiū. Kitą kartą pasitaisysiu ir padarysiu geresnį Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Gegužė 8, 2016 Pats kūrei šį darbą, ar pats užrašei tekstą? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Gegužė 8, 2016 Sprendžiant pagal teksto pritaikymą, spėju, kad tu nekūrei šito darbo, o tiesiog radęs jau padarytą avatarą internete (su visais rėmeliais and other shit) per paint užrašei Jimmy White. Ar aš klystu? Eligijus_Rose Altiriks_Men Aaron_Wilson 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bruno_Linn 440 Parašė Gegužė 8, 2016 Nesuprantu ir niekad nesuprasiu tokių, kurie padarę pirmą "savo" PS "darbą" jau kelią į jį forumą, kad jį įvertintų.. Nors tame darbe nieko gero nėra.. Su tavo "darbu" tas pats.. stock'as paimtas ir tekstas užrašytas.. Lukas Front 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas'Boria 7 Parašė Gegužė 8, 2016 Na, su paintu aš irgi moku raides baltai užrašyt, o avataras iš interneto ištrauktas. Sėkmės tobulėjant su paintu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy White 7 Parašė Gegužė 8, 2016 Sprendžiant pagal teksto pritaikymą, spėju, kad tu nekūrei šito darbo, o tiesiog radęs jau padarytą avatarą internete (su visais rėmeliais and other shit) per paint užrašei Jimmy White. Ar aš klystu? Taip tu klysti Aš čia šį Avatara ir padariau. Nemeluoju. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Gegužė 8, 2016 Taip tu klysti Aš čia šį Avatara ir padariau. Nemeluoju. Tuomet man paaiškink, kodėl taip skiriasi kokybė avataro ir teksto, ir kodėl tu ką tik jį pasikeitei forume? Atsiųsk nuotrauką kaip tu atsidaręs per photoshop .psd failą, arba patį .psd failą atsiųsk. Btw paieškojęs google pagal šį vaizdą radau įdomų dalyką, kad kitame projekte įkėlė lygiai tokį patį paveiksliuką, kaip "tavo padarytas", su geresne kokybe ir be teksto. Nežinau, ką tu vadini avataro padarymu, tačiau prisiimdamas sau kitų darbą nieko nepasieksi. Bruno_Linn 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lothalérith 157 Parašė Gegužė 8, 2016 Johhnnnn CENAAAA , geras geras šitas. +rep Funky Puff_Kipras Lietuviskas_Zmogus 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas'Krabas 20 Parašė Gegužė 9, 2016 Šitas tobulas, labai patiko kurk daugiau tokių, gauni patinka nuo manęs! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose