Mantvydas Epic 226 Parašė Gegužė 8, 2016 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantvydas_Epic • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, užkliuvo toks vienas dalykėlis man. Kadangi šiuo metu temsta maždaug apie 21:00, tad manau ir serveryje turėtų padaryti panašų laiką. Nes tarkim grįžti iš lauko, ar tiesiog prisijungi į serverį 19:00, žiūri , kad jau naktis, nors pro langą pražvelgus saulytė šviečia, na o naktį kažkaip ir nelabai jaukiai žaidžiasi . • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiesiog būtų dar vienas mažas žingsnis prie projekto tobulėjimo • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Katum_Asas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum_Asas 27 Parašė Gegužė 8, 2016 vapsie kam ta naktis, reiketu normalaus laiko, kur po biski sutemsta iki 23h kokios pilnai naktis butu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lothalérith 157 Parašė Gegužė 8, 2016 Aš už tikrai, nes keistai atrodo kai 19h. jau naktis serveryje! Tiesiog reiktų padaryti - Deffault San Andreas laikrodį ir viskas būtų geriausia, mano nuomonę.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas'Krabas 20 Parašė Gegužė 8, 2016 Galėtų padaryti kažką panašaus į vakarą, kad saulė leidžiasi, tad aš UŽ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
J'Excite 53 Parašė Gegužė 8, 2016 Pries , Kam gaisti laika keistdami ta ora. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose