Mantas_Verone 638 Parašė Gegužė 10, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Darius_Freaknezz • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinimas, roko nutarimu. ELM. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Deividas_Marquez Bmx_Park 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Freaknezz 11 Parašė Gegužė 10, 2016 Visų pirma taip, aš naudojau ELM tik aš nežinojau jog negalima, be to, iš kur siunčiaus buvo parašyta jog rodys tik man, todėl aš pagalvojau gal gražiau atrodys ir instaliavau, atsiprašau kad naudojau, dabar jau ištrynes esu, taigi per visa laika kiek žaidžiu greenside už čytinima šitas pirmas kartas, atsiprašau. Gal galita apsieit įspėjimu ar dar kuom? taigi aš nerizikuočiau su čytais dirbdamas darbą su pakvietimu dar policijoj, būkit žmonės, supraskit. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Gegužė 10, 2016 Visų pirma taip, aš naudojau ELM tik aš nežinojau jog negalima, be to, iš kur siunčiaus buvo parašyta jog rodys tik man, todėl aš pagalvojau gal gražiau atrodys ir instaliavau, atsiprašau kad naudojau, dabar jau ištrynes esu, taigi per visa laika kiek žaidžiu greenside už čytinima šitas pirmas kartas, atsiprašau. Gal galita apsieit įspėjimu ar dar kuom? taigi aš nerizikuočiau su čytais dirbdamas darbą su pakvietimu dar policijoj, būkit žmonės, supraskit. Suprantu, kad galbūt tu tikrai nežinojai, tačiau tai neatleidžia nuo atsakomybės, pats supranti? Šį "modą" naudojantys asmenys buvo liepiami blokuoti Roko, puiku jog susipranti, tačiau aš padėti negaliu, čia Roko reikalas ar jis duos tau šansą ar ne. P.S Prie to pačio pridurt galiu, kad kitą kart nepasikartotų atvejis kaip su ELM ir neįsirašytum dienos modo (visada diena.) ar timecyc tokio kuris tai padaro - tai taip pat uždrausta. iki. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Gegužė 11, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose