Lil_Uzi 1.131 Parašė Gegužė 12, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack Ferdinando • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Trevor Night • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Nužudė 3 kartus • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Freaknezz 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trevor_Night 18 Parašė Gegužė 12, 2016 tu rimtai trauma ar kaip tavo 1ft viskas aišku matosi kad grobimas tik PD gali atgrobineti o ne Nortenos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Gegužė 12, 2016 Tai kelk video,kad aš šaudžiau bei trukdžiau,kad galėtum mane killint su komanda. Nužudymai 3,o viena nuotrauka tai kaip čia? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trevor_Night 18 Parašė Gegužė 12, 2016 Nes ne dariau tu ft poto pagalvojau kad trauma gali užbluokuoti ir taip aišku kad šaudai pas mane kiek sarvu yra nes šaudei gaila man tavo mamos kad trauma pagymde Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Gegužė 12, 2016 Nes ne dariau tu ft poto pagalvojau kad trauma gali užbluokuoti ir taip aišku kad šaudai pas mane kiek sarvu yra nes šaudei gaila man tavo mamos kad trauma pagymde Man gaila tavo lietuvių kalbos mokytojos. Putinas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Gegužė 13, 2016 Anketa netvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose