Edvardas Adidas 0 Parašė Gegužė 15, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė :Edvardukas_Adidas Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo :Explosive_Speed Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) :Jis man i ts3 parase kad saskaitoi turi 8e. Paklause ar turi ka pasiulyt, as jam atsakiau, kad galiu pasiulyt elegy su tune. Jis sutiko. As jam daviau elegy, jis man turejo duoti 700 kreditu uz 2e. Pirma daviau jam elegy ir jis man turejo duoti kreditus. Susirasinejome per ts3. Kai atidaviau jam elegy jis sake tuoj bus kreditai. Praejo 20 minuciu ir vis dar negavau. Tada jis isejo is ts3 ir kai rasiau i ts3 ir zaidime, jis nieko man neatsake. Nuvaziavau i salona, o jis ten sako visiem kad parduoda mano elegy pigiai. Padekit prasau. http://imgur.com/ipsewylnuotraukoje pavaizduota kaip derejomes ir kaip atrodo mano elegy. Aciu labai jeigu padesit. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Mall 2 Parašė Gegužė 15, 2016 Srr, kad kišuosi, bet gausit abu banus už serverio daiktų pardavinėjimas už realius pinigus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Gegužė 15, 2016 Turtas nebus grąžinamas, nes pats pažeidėt vieną iš pagrindinių projekto taisyklių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose